Buna Cristi,
Ma bucur pentru tine si astept cu nerabdare sa ajung macar in faza in care te afli tu! Pana atunci, imi permit sa fac cateva observatii, mai ales in privinta proiectului, respectiv al planului parter pe care l-ai atasat. Imi permit sa fac asta pentru ca ma aflu in faza avizarii unui proiect. Am trecut pe la DSV (siguranta alimentelor) si de acolo am aflat care ar trebui sa fie fluxurile pentru a nu avea probleme la controale din partea lor. Din acest punct de vedere, chiar daca pare tarziu, ar fi fost mai indicat sa ai fluxul de ciuperci ca in schita 1 (atasata). Ideal este si un flux de ambalaje (daca ai), respectiv: depozitare ambalaje murdare - spalare/uscare - depozitare ambalaje curate.
Cat priveste fluxul de personal, ai nevoie de vestiar "negru", de grup sanitar (dus - obligatoriu! - chiuveta - wc), precum si de vestiar "alb". Abia din cel "alb" se intra in hala (DIRECT!). In cazul tau, ideal ar fi fost sa ai vestiarele cam pe unde intri in mini-holul tehnologic. De asemenea, fluxul de compost ar trebui sa ajunga in hala si nu sa treci prin curtea interioara. Sper ca nu te deranjeaza parerea mea...