Buna dimineata Mos Tuti
Imi pare bine ca te-am vazut logat. Nu-ti fa griji nu noi eram mosii de care vorbeau distinsele colege mai sus.
Sper ca ai trecut cu bine si iarna asta.
Pe aici fu oaresce vanzoleala de final de iarna, dar am impresia ca mai toti, mai bine zis mai toate, scapara cu bine. Candva o sa le treaca de tot si or sa rada iar pe aici sau pe unde le-o placea. Daca nu o sa le treaca o sa putem spune, cu constiinta impacata, babele astea is de speriat. Dar numai peste vreo suta de ani, ca deocamdata toate is prea copile, cu oricate primaveri s-ar lauda ele.
Mos Tuti esti mai mare decat mine, crezi ca ajunge vreodata, un barbat, sa inteleaga femeile. Ori si tu ti-ai pierdut speranta asta?
Bun, daca tot ma bagai aici sa nu zica careva ca nu salut decat dupa preferinte:
Buna dimineata la toata lumea
Stimate colege nu va mai cantati atata ca nu trece iarna. Priviti intotdeauna partea optimista: nu puteti face gardinarit, aveti timp de altceva.
Orice trece. Mai ales viata. Mai incet sau mai grabit, dar trece in mod sigur. Alegerea, de cum treceti insa voi prin viata, suparate sau senine, e a voastra.
S-aveti o zi lunga, ca scurte sunt destule.