Dragele mele si dragii mei,
Apelez la voi intr-o problema umanitara. Ma adresez tuturor iubitorilor de animale si in special de pisicute.
In aceasta seara, cand am ajuns in fata blocului am gasit o cutie in care am gasit 5 pisoiasi. Cred ca au cam o luna si jumatate - 2 luni, ochisorii inca nu s-au inchis la culoare (sunt inca albastrii). Sunt curati si este evident ca au fost aruncati dintr-un apartament.
Toti sunt foarte frumosi: 3 pisoiasi sunt negri si 2 negri inspicat cu galben. O sa le fac poze in seara aceasta (aparatul are bateriile la incarcat).
Nu am putut sa-i las in strada, i-am luat in casa macar sa-i hranesc. Au mancat cu totii si acum dorm, mai putin unul tarcat care se joaca cu mainile mele in timp ce tastez. Sunt foarte prietenosi, cred ca se descurca sa bea laptic singuri.
Eu am 2 motani in casa care sunt destul de batrani si mai putin prietenosi (chiar agresivi din pacate cu noile animale pe care le-am mai adus in casa), de aceea nu ii voi putea tine (oricum nu as fi putut pastra 5 pisoi chiar daca nu aveam nici unul).
Va rog din suflet, daca sunteti interesati de un pisoias sau o pisicuta sau cunoasteti iubitori de animale care ar oferi o sansa unor sufletele curate ma puteti apela fie aici fie la 0721.50.95.64.
Ajutati-ma sa le ofer o sansa la viata!