Stiu ca nu toata lumea crede in influentele ascunse ale planetelor ... asa si trebuie, sa existe mai multe opinii ... si totusi, de atat de putine ori m-am inselat in descifrarea acestora, incat, nu pot sa las nespuse anumite aspecte care ne privesc pe toti si, mai mult, ne vor afecta si mai mult, in viitor. Fiindca pozitionarea astrelor acum si in viitor este dezastruoasa, pentru orice pamantean, indiferent de zona geografica. DUpa parerea mea, astrologia este o stiinta, insa nu e accesibila oricand.
Sunt planete cu impact colectiv care acum par a se intoarce din drumul lor firesc. Mai mult, se afla la granita dintre zodii, ceea ce sporeste forta lor. Si mai mult, sunt in opozitie una fata de cealalta, sunt planete karmice - adica lectii colective, majore de recapitulat. E vorba de planeta Saturn, care se indreapta spre Fecioara, semn de pamant, statornic, si planeta Uranus, din Berbec, semn de Foc. Foarte rau este ca Pluton sta la panda in Capricorn (semn de pamant) si arunca sageti grele inspre cele doua, potentandu-le activitatea. Aceste aspecte sunt foarte foarte grele. Simbolistica lui Pluton (transformarea prin distrugere) in Capricorn s-ar putea rezuma, pe scurt, la oamenii de stat, cu functii mari, care hotarasc soarta oamenilor. Simbolistica lui Uranus (gandirea, tehnologia, creatia, bomba, eruptia, curentul electric) in Berbec este devastatoare, de cate ori a trecut pe aici, s-au iscat razboaie. Saturn (timpul, rabdarea, incercarile) in semnul lui accentueaza starea de plata karmica, insa Fecioara e semnul medicinei, al finantelor, dar si al oamenilor obisnuiti.
Nu stiu daca ma fac inteleasa,va las pe voi sa trageti concluziile, eu doar atat vreau sa mai adaug: pana in iulie, Soarele ne este aliat, adica mai indulceste aspectele negative, dar dupa aceea, se formeaza o cruce imensa pe harta astrala a intregii omenirii, simbol care va dura aprox. o saptamana ... Nu stiu exact ce inseamna, insa nu va fi bine pentru nimeni, nicaieri.
Ne vom certa aiurea, din nimicuri, gandirea este afectata de amintiri neplacute, uitam ce suntem cu adevarat, oameni care au scanteie divina.
Daca v-am suparat, imi cer scuze.