fratilor, pe mine nu ma puteti convinge ca n-am dreptate

eu vad problema in felul urmator : caciula ne-am furat-o singuri , treptat in ultimii 20 de ani; la guvernare au fost toti prin rotatie si absolut toti au avut aceeasi tinta : o Romanie de '' dezmembrari'' si ''comert'' , tot ce a mai incercat sa '' produca'' a fost stopat, pentru ca , prin productie nu se imbogateste nimeni peste noapte, ci lucreaza de se speteste.
Romanu a cautat sa faca bani , sa mearga la servici ca sa aibe de unde veni cu salaru, nu zic , doamne fereste ca nu sant si romani care muncesc cat pentru 100, dar .........sant prea putini
Acum nu mai avem nimic de vandut , deci santem la fundul sacului, si absolut , absolut nici un guvern de nici o culoare politica nu ne poate scoate din r..............................si foarte curand vor creste si taxele, impozitele, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi, in comparatie cu Grecia, da' la ei a fost ok , pana de vreo 2-3 luni incoace si poporul grec iesit in strada nu va pune pita pe masa.
Grecii probabil se v-or redresa, dar romanii...........eu cel putin nu cred ca voi mai fi in viata sa vad si asta
Acum e prea tarziu pentru revolutie, parerea mea, ar trebui sa punem osul la treaba,sa incepem sa PRODUCEM , fireste cu investitii si profit reinvestit an de an, tot ce inseamna natie romana si sa muncim ca nemtii, sa ne trezim cu noaptea-n cap, sa avem salar ca japocezii pentru o lingura de mancare ,etc......revolutia trebuie sa inceapa de foaaaarte jos , aici iii buba , jos,CONSTIINTA II VARZA , de-aia avem ce avem acolo sus , nu scriu ce , ca stiti voi.
nu am vrut sa supar pe nimeni, de pe forum, imi pare rau daca v-am stricat cu asta ziua , dar asa vad eu situatia
.....DE FAPT O VAD MULT MAI NEAGRA DAR , STITI, EU NU LE AM CU ESPRIMARILE :-X