Puteti sa-i spuneti cum doriti . Problema la fotografii este redarea culorilor , este foarte greu la nuantele de rosu su la culorile ce contin rosu , practic trebuie sa faci o prelucrare ca sa modifici fotografia sa apara asa cum ai perceput tu culoarea , si asta intre anumite limite , nu poti sa o faci la fel . Intervalul dinamic al ochiului uman este urias fata de cel al senzorului .
Si mai este o problema , eu sint putin discromat , percep culorile dar la nunte apropiate in lungimea de unda ( cum sint tonurile de rosu , violetul care contine de fapt si rosu etc. ) le confund , nu mai vad toate culorile . Asta inseamna ca eu il vad pe Munstead Wood mult mai inchis si cu mai putin rosu fata de cum l-ati vedea voi natural , de asta mai intotdeauna imi chem sotia sa ma ajute la prelucrare , altfel o dau in balarii

.
La culorile clare , galben , roz , alb , rosu atunci e ok , dar la astia cu nuante multe apropiate ca tonalitate pe aceeasi floare ...
Oricum , eu astept sa infloreasca la Es si sa vad ce o sa spuna despre culoare .