Am fost aseara la Baumax si mi-am luat Ingrid Bergman. Nu credeam ca voi cumpara Tea hibrizi, dar era inflorit, avea o varza de floare mare, sanatoasa, de un ciclam inchis. Pe HMF vad ca apare rosu, dar floarea deschisa la al meu nu este asa si are petalele franjurate desi pe HMF am vazut doar in unele poze aspectul acesta.
Mai aveau ceva trandafiri Poulman, dar nu mai stiu ce- redusi de la 70 lei la 39,9 lei.
Am mai vazut cativa -Duftwolke- infloriti- mi-a atras atentia ca floarea era de un galben- portocaliu care avea oarece reflexii movalii, cred ca ma duc sa-l iau si pe ala ca era parfumat!!!! Acum chiar regret ca nu l-am luat aseara!
Ce ma pune un pic pe ganduri este faptul ca rezista pana in zona 7, iar noi suntem in zona 6, dupa cate stiu eu, si in plus este si predispus la fainare, chiar mi se pareau acolo unele frunze atinse de fainare.
Mai aveau unii cu Castle in denumire- galbeni si albi, cu floarea destul de mica, dar nu mi s-a parut nici unul ca-mi face cu ochiul, ma duc sa ma uit pe HMF sa vad care cum sunt! Astia erau parca la 50 lei.