Caracteristicq principala a trandafirului de dulceata, cum ti-a explicat si Claude, e sa PASTREZE PARFUMUL SI DUPA CULES. Sunt multe persoane care fac dulceata din tot felul de trandafiri, se bucura de ea, insaa e o diferenta de la cer la pamant intre dulceatea facuta dint-un trandafir cu parfumul unui trandafir vechi si dulceata din TRANDAFIR DE DULCEATA. in momentul in car gusti ceva facut din adevaratul trandafir, chiar si dupa o iarna, e o nebunie de miros, ti se umple gura de parfum!
Acesta trandafir nu este nici cu inflorire lunga si nici nu are o tufa prea ordonata. Se scutura la ploaie si trebuie ules in alea doua saptamani cand e in plina floare. Deci nu avem nici o lista pur si simplu fiindca nu exista!

E spectaculos in prima saptamana de inflorit, e batut de flori, e minunat ca o tufa de maces roz, dar in rest.....
Pana la urma poti face dulceata si din Chrysler Imperial, ca are nostalgia unei dulceti de trandafiri, e dulce, are si ceva parfum, dar nu se compara, dulceata facuta din trandafiri speciali de dulceata este o nebunie, la fel si siropul! Parfum pe paine!