Tu esti membra a acestui forum Claude , mi se pare firesc ca participi si citesti . De ce ar trebui sa fie vizibile tuturor toate informatiile cand este evident ca si celelalte forumuri au sectiuni invizibile celor care nu sant membrii ? Cine vrea sa afle cate ceva si considera ca ar fi interesant se inscrie dar si
participa , nu se inscrie doar de dragul de a mai fura cate ceva de aici . Ma refer la cei inscrisi dar care nu posteaza niciodata nimic , aia sant un fel de falsi membrii . Vorbeai de nesimtiti ... partea buna este ca sant triati , singuri nu prea se triaza pentru ca altfel nu s-ar incadra in categoria asta .

Problema este cu nesimtitii de categorie grea care vin si mai ciugulesc cate o informatie gratuita fara a fi inscrisi aici .
Sa iti explic altfel la ce ma refer . De ce ar fi normal ca cei dati afara de aici din motive intemeiate sa poate citi nestingheriti absolut tot ? Mie imi face placere sa discut pe acest forum , de aia activez aici si nu altundeva . De exemplu , am avut onoarea de a fi banat pe egradini , crezi ca mi-ar fi greu sa ma inregistrez cu un alt IP de pe alt comp. si sa-mi impartasesc dragostea de roze in toate directiile pe acolo ? Eu nu dau 2 bani pe alte forumuri , mie aici imi place si este vorba despre oamenii care activeza pe TM ( nu generalizez , exista ciudati si pe aici dar sant nesemnificativi ) .
Uite , la ora asta ... este 2.23 dimineata , sant singurul user si 10 guest !!!
Si nu devine deloc un club exclusivist atata vreme cat sectiunile care nu sant publice sant totusi vizibile pentru cca 500 de membri cat are acum TM . Unde este exclusivitatea aici ? Ar fi chiar foarte bine daca un membru mai vechi ar recomanda un user nou , atunci intr-adevar ar fi o triere .