Dupa cum vad eu, floarea la al tau sta mai lejer in buchet. In pozele mele eu nu am strans bucetul pentru poza asa sta el, are atatea flori incat stau inghesuite in buchet, dar asta-i farmecul. Petalele la al tau, desi tot cu taietura pe mijloc, ca si cum le lipseste o bucata, mi se par putin mai rotunjite.
La Carmen florile nu se deschid complet, adica sa ramana plate, ci raman putin cupate, si cu petalele sifonate, gofrate. Si diferenta cea mai mare, ca astea sunt subiective, cum il percep eu, este ca al tau are ochi alb, iar Carmen nu are ochi deloc.
Dupa cum gandesc eu nu e, dar mai pun eu niste poze cu Carmen.
Frunze mici lucioase. foarte foarte rezistent.
Desi e un acoperitor, are acelasi tip de ramuri cu Rusticana, groase, lungi, se arcuiesc sub greutatea florilor.
Daca il vezi n-ai cum sa-l incurci, nu are floarea roz simpatica a lui Bonica, dar care nu-ti spune nimic in sine, e tot sifonat, nu am alt trandafir asa, efectiv ca o crinolina arata buchetele. Asa tip de flori nu vezi la altii.
Uita-te la terminatia petalelor in poza de pe Amicii rozelor, se termina cumva parca mai drept, nu ti se pare?