Ce e mai enervat e cum spun ca infloreste tot la sase saptamani, de parca are cronometru, te infiroi de unde scot aiurelile astea.
Buuun, azi am facut miscare pana la cimitir

Si am dat lovitura. Am gasit o gramada de splendori, insa, venea ploaia si nu am putut sa prea fac poze, si era si un soare din ala dinainte de ploaie, care ma termina la poze.
O tufa condusa cu picior, foarte batrana dupa cum se vedea cu flori mari albe, parfumate mediu spre tare, duble. Era ca si cum avea fluturi pe ea, mari, era vand si se si leganau petalele alea subtiri, o frumusete. Poza cu tufa nu mi-a iesit dar am pus cateva cu floarea cand am ajus acasa.
Tufa doi, cu ramuri arcuite lungi, fiecare frunza avea ramurica cu cel putin un boboc gras, rotund, promitea floare mare si bogata. Florile, parfumate puternic, culoarea de la Tuscany, cu nuantele alea foarte inchise ca de catifea si cu staminele foarte putin vizibile, cat sa faca putin contreast, o nebunie de trandafir.Mult mai inchis decat in poza, dar era soarele ala orbitor dinainte de ploaie, si nu am reusit sa fac poze prea bune.
http://community.webshots.com/album/582857314hdhSME