Da,da,da, exact asta e, ai vazut nu miroase frumos dar nici urat. Uite cum sunt insirati bobocii aia ca la pomul de Craciun, bilute galbene rotunde care umplu ramura, e grozav. Nici aici nu sunt infloriti in toata splendoarea, dar mai au cate o ramura in colturile ferite.
Canina ala alb e minunat asa cocotat, am vazut si eu cativa insa nu aveam aparatul, mi-a parut foarte rau.Am observat ca, daca au un suport alaturi canina devin urcatori, se duc la inaltimi apreciabile.
Da, si mie imi place mult cel roz, sannamaria, si eu vreau daca se poate.
Va rog insa sa faceti poze si la frunza-daca se poate la frunza rupta de pe tufa sa se vada partea aia de la baza ca o teaca, si la dosul florii, pentru zona aia unde se formeaza maceasa, si la gimpi. Sa lucram putin mai sistematic. Deja vad ca se aduna si sa nu ne zapacim.
Eu pot sa aduc din toamna dinc el incis la culoare din cimitir avea zeci de pui. Si de cel galben am promisiune in primavara.
Claude, cred ca ai sa ajungi un fel de Vintage Gardens pentru Europa, vei salva si reintroduce pe piata trandafirii vechi gasiti de noi

Ma tot framanta ala roz cupat, de dulceata cum i-ati zis, trebuie sa il descoperim....
Avem Rosa foetida persiana, Rosa alba maxima varietatea alb pur si cea putin roz, Rosa centifolia, Rosa alba semi-plena....si inca cativa nedeterminati.
Daca sta cat de cat potopul asta, sa ploua macar mai linistit, mai fac o tura cu bicicleta la cimitir, sa mai iau butasi, poate s-au mai descis cei care erau pe cale.