Salutare oameni buni

Amaraciunea aia de smochin plantata prin Mai,si gata sa moara dupa ceva vreme,a si rodit

.Nu-mi vine sa-mi cred ochilor,am vreo 5-6 fructe iesite de catave zile

.Planta in sine a crescut mult,a facut 2 craci noi+ca de la radacina da alta tulpina deja,dar la fructe nu ma asteptam deloc, sau macar nu asa repede.Nu stiu daca or sa apuce sa se coaca avand in vedere ca suntem deja in 18.08 dar sunt bucuros oricum.Cred ca faptul ca i-am dat apa din greu zilnic,si aici a fost nebunie cu caldurile, au facut posibila rodirea asa rapida.
Zilele trecute m-a vizitat un prieten stabilit prin sudul I taliei si-mi zicea sa nu las sa ramana tufa ci sa-l toaletez,sa las doar o singura craca,si pe aia sa o transform cumva intr-un pomisor,ca cica pe acolo asa se obisnuieste,voi ce ziceti?
In rest totul aprox bine,doar soarele asta ne-a mai stricat un pic din gradina,cu toate ca am stropit la greu.La anu' voi pune plasa de umbrire pe tot ce se poate,si trec si la udarea cu sistem de picurare,ca sunt plin de bube de la tantari stand pana tarziu in gradina la udat(interesant cum pasesc afara de gradina,nu mai am lighioane dealea dar in gradina te devoreaza).
Sper sa fie bine pe la toata lumea

Bafta si noroc la toti