Codruta ,poate daca le rupeai bobocii si lasai doar unul .se concentra planta sa creasca floarea mare si nu crestea asa de inalta.
Eu personal nu am rupt bobocii anul acesta din lipsa de timp,dar la anul voi face operatia.Si ale mele sant inalte dar si tufele sant dese.
Plantele aveau deja 2 m cand au inceput sa apara bobocii asa ca era cam tarziu sa tai

In primavara le-am taiat varful dar nu le-a pasat

...au dat ramuri noi si tot s-au lungit. Nu imi pare rau ca sunt asa inalte desi ar fi fost indicat sa le leg mai bine ca deja unele se cam apleaca. Poate as fi putut indeparta din boboci ca sa fie florile mai mari dar mie imi plac si asa mai mici si multe

Nu tai din ele ca sa pun in vaza...imi place cand privesc pe geam si vad o "pata" galbena mare si luminoasa... dar asta nu ma opreste sa ma intreb cum procedeaza cu ele ca sa fie tija florala mai lunga. La ale mele e scurta.
Care crizanteme trebuie protejate peste iarna (cele obtinute in acest an din lastari sau toate) si cum se procedeaza? Eu nu le-am protejat iarna trecuta si cu toate ca a scazut temperatura la -12 nu le-a afectat.