In urma cu doua saptamani am plantat o crizantema in gradina de la munte. Ieri cand am ajuns iar la gradina, am gasit toate tijele rupte dar infipte in pamant. Probabil radacina a facut picioare
.
Am degarnisit butasii de frunze si flori si i-am pus in pamant cu peturi in cap. Credeti ca au sanse sa se prinda? Macar 1 din zece?
Precis , nu ! Ca sa inradacineze le trebuie un minim de 20grade. Iti doresc din toata inima ca in primavara sa ma dezminti. Cred ca era mai bine daca ii luai in casa si ii punei sa faca radacini.
.....in alta ordine de idei anul trecut am trimis la multi forumisti radacini de crizanteme,ma asteptam sa vad poze cu ele pe aici,
Ca si la G_g,au ajuns tare greu la floare.Din 4 s-au prins trei. La sfirsitul saptaminii am sa fac poze,sper sa se mai deschida.
Cele care mi le-ai trimis anul asta,n-am apucat sa fac poze,ca imediat a dat inghetul de -5,si le-a omorit florile.
Galeria mea :

- plantata anul asta.Nu stiu de-o s-o mai am si la anul,ca am vazut ca le-a placut melcilor.

- cred ca a avut 1m in diametru. Plantata acum trei ani-o bucatica cit palma de la Turturica

+

cumparate mortaciuni de la reduceri anul trecut

Sigur nu sint doua lafel.Duapa cum v-am zis,ne-a surprins frigul si nu arata prea bine, ne-a luat gerul prin surprindere. La anul o sa ne prezentam mai bine,sper.