De data asta cred ca tu ai inteles gresit,sau mai bine zis nu ma cunosti.

Eu nu m-am gandit ca esti aici pentru a comercializa plante,nici vorba,dar am spus chestia cu sustinutul pentru ca asa sunt,ma bucur sa-mi ajut prietenii.Acum o saptamana am primit de la un mare crescator e trandafiri un mail,pe care l-a trimis tuturor clientilor,sa cumpere plante de la el ,macar un singur trandafir,pentru ca banca a inasprit conditiile si trebuie sa aiba bani sa se sustina.Din acelasi motiv vinde ccele cateva hectare ale firmei,nu toate ocupate de cultivarea trandafirilor si se muta intr-un spatiu mai mic.A facut si un apel pentru cei din zona sa-l ajute sa mute cei 3000 de trandafiri pe care ii detin. Eu am comandat,prieteneste,negandindu-ma ca e ceva comercial.Oameni suntem.Daca nu suntem noi cei care sustinem initiativele prietenilor,atunci cine? Nu m-am gandit deloc ca se poate interpreta altfel.

In fond,puteti zice asa si de albumul meu cu bijuterii,ca la-m pus sa vand,dar nici vorba,cine ma cunoaste stie,am vrut sa impartasesc cu voi pasiunile mele si sa vedeti noul album care oricum este album in devenire si pentru clientii mei