Carăăăăă, ce gazon nashpa ai, tu !
( da' rotundurile alea roşii-grena din gazon, ce-s ? ...... pietre? )
ps. Să nu arunci cu pietre în mine ! Aşa m-a învăţat Gabi să fac ca să-ţi atrag atenţia asupra mea
rotundurile rosii is zonele cu lalele, le-am protejat de frig cu scoarta colorata

cara,ce fel de gazon ai insamantat? Nu reusesc sa ma decid ce tip anume sa cumpar mai ales ca e vorba de vreo 1300mp.
Gazonul tau arata bestial.
mihai, eu mi-am preparat singura amestecul de seminte de gazon.

ca specii, am folosit Lolium perene, Festuca rubra si Poa pratensis. concentratiile au diferit de la o zona a curtii la alta, pentru ca am zone insorite tot timpul si zone mai umbrite, zone unde apa dreneaza foarte bine si unele in care e mai umed.
pentru zonele insorite am folosit in procent mai mare Lolium perene, iar pentru cele umbrite mai mult Festuca rubra.
foarte importanta e si pregatirea terenului, mie asta mi-a luat mult timp si multa munca, pentru ca am facut cu mainile mele

am erbicidat de trei ori, am sapat pamantul, l-am fertilizat, am insamantat si l-am calcat cu papuci facuti din scanduri

apoi, l-am udat non-stop pe timpul zilei ca era inca foarte cald si cand terminam de udat intr-o parte se usca in cealalta. vreo saptamana n-am facut altceva decat gazon

(daca ti-am parut desteapta cu aceasta explicatie, afla ca nu-s!
Ionut m-a consiliat in amenajarea gazonului, deci meritul este al lui )