Scuzeeeeeeeee dar asa cum am scris inainte in alt topic am ramas in urma cu cititul mesajelor...mai am cateva si sunt la zi

Pe urma cred ca va fi "pauza" timp de 2 saptamani. Poate voi reusi totusi din cand in cand sa mai arunc un ochi pe forum

...sigur imi va fi dor de voi.
Ajung in tara in 17 iunie si ma intorc in 1 iulie. Gabi si Monica am numerele voastre de telefon asa ca pe voi va pot suna. In rest putem discuta aici. Da de reusim sa punem de o intalnire.
In alta ordine de idei, am reusit sa obtin doar 3 lastari de hibiscus mov dublu cu radacina asa ca in ordinea cereririlor Gabi si Myrela au cate unul. Unul l-am promis la cineva care nu e pe forum (din cate stiu eu) dar inca nu sunt sigura daca il doreste; dorea de camera si al meu e de gradina. In cazul ca nu-l doreste va mai fi unul disponibil.
Gabi, cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca lastarii de muscata mov s-au dus. Nu am reusit inca sa inmultesc nici o muscata curgatoare

dar promit ca la intoarcere voi mai incerca si poate voi avea mai mult noroc. La fel si semintele de anemona alba; au fost o multime de zile din acelea mizerabile cu ploi si vant cum stiu sa fie in Olanda si nu am reusit sa vad cand fructul s-a transformat in seminte si cand au disparut. Promit sa cumpar la toamna bulbi si sa-ti trimit. Asa ca pe langa hibi trimit doar bulbii de lalele promise.