Am revenit in Olanda si cu parere de rau va spun ca nu am reusit sa ma intalnesc cu Mada si nici cu Erwin, care imi era vecin. Ultimele zile in Romania au fost foarte pline si nu am reusit sa ajung la computer. 2 saptamani e tare putin cand te intorci acasa unde te asteapta familia si multi prieteni vechi si noi.
Nu am reusit sa ma intalnesc cu Mada dar in schimb am primit si de la ea un geamantan plin cu plante
Majoritatea plantelor primite au ajuns aici in buna stare. Cateva de la Mirela au pierit in Romania

Erau asa de multi lastari la care nici nu am reusit sa le retin numele asa ca nu pot spune acum care au suprvietuit si care nu. Ieri am reusit sa le plantez pe toate si sper ca de acum in colo nu voi mai pierde nici una.
Mada, nici de la tine nu stiu ce sunt unele plante dar vom dicuta pe PM cand voi avea putin timp.
Opiadc, plantele de la Mada pentru tine sunt la mama mea asa ca te rog ia legatura cu ea. Pozele de la tine inca nu au ajuns la mine dar mi s-a promis ca mi se vor trimite.
Va multumesc fetelor pentru amintirile frumoase pe care le voi avea cu voi si sper ca in viitor sa reusim sa ne intalnim mai multi.