Stati linistite ca nu m-am suparat pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat, trebuie sa recunosc, si eu am mai intrat pe forum tot datorita Carei. Mi se facea mila de ea cand vedeam cum bantuie si vorbeste de una singura pe forum.
Cara draga, accept cafeaua ta cu placere dar ciocolata (desi arata grozav - colegele mele au salivat deja) o refuz categoric . Nu ma tem de consecinte (mananc ce vreau si cat vreau - binenteles, in limitele bunului simt - fara sa iau proportii), dar ciocolata chiar nu-mi place.
Pe 8 martie (fetele de la serviciu) facem o excursie la Poiana Brasov. Poate ne vedem.
Sa continui acum cu ce am mai facut in acest inceput de primavara:
Am curatat de crengile uscate socul, salcia si de inflorescentele uscate, liliacul.In gradina de legume am pregatit terenul pentru arpagic de ceapa esalota (de frunze) si mazare.
In casa, am scos bulbii de gloxinii de la iernat, i-am curata de pamantul in care au iernat si i-am pus in ghivece cu pamant proaspat, la lumina.
Anul trecut am achizionat rizomi de canna (5 tipuri) si fiindca nu a inflorit decat una singura, am fost sfatuita ca in anul urmator sa pun rizomii la incoltit mai devreme, in ghivece, apoi cand mai cresc sa-i transplantez in gradina. Am facut deja aceasta lucrare: rizomii scosi din gradina, toamna, inainte de prima bruma, i-am pus la iernat (cu pamant pe radacini) intr-un vas mai mare (galeata) la rece si la intuneric. Acum am scos rizomii (cei de canna pitica s-au uscat) si i-am plantat in ghivece aduse la caldura si lumina. Sper sa rasara si sa creasca astfel incat, prin aprilie sa-i transplantez in gradina, la loc insorit.
Cam atat deocamdata. Restul, in episodul urmator.
Pe curand,
Penelopa.