salut

Started by Anonymous, March 19, 2006, 01:34:55 PM

Previous topic - Next topic

Anonymous

salut, vreau sa ma apuc de cultivat ciuperci, n-am habar mai despre nimic , cam care ar fi primii pasi? in cazul in care eu dispun de o magazie din BCA-uri  de 6m lungime si 3 latime? astept cu mult interes orice informatie care m-ar putea indruma, multumesc :)

Felix

#1
Buna..primul pas ar fi sa te documentezi, sa citesti cam tot ce s-a scris pe acest forum si apoi sa vii cu intrebari concrete.
Succes.
"Simplicity is the ultimate sophistication" -  Leonardo Da Vinci

IONUT

#2
EXACT. Mai întâi trebuie să-ţi faci o imagine şi să ştii exact ce vrei să faci şi cum ca să ştii ce să întrebi. Deci citeşte forumul şi documentaţii şi astfel o să ştii măcar ce să înterbi.
Nu te supăra că nu începem a-ţi descrie toată povestea căci nici o documentaţie din lume nu descrie subiectul "cultivarea ciupercilor" ci se orienteză între anumite limite. Ciuperci cultivate pot fi o mulţime de specii a căror tehnologie diferă mult între ele. De aceea trebuie să te informezi ca să ştii în ce direcţie te axezi.
Aaaa şi mai e ceva: să nu crezi că ciupercile pot fi cultivate oriunde: în balcon, în orice magazie, spaţiu de pe lângă casa omului şi gata te şi vezi milionar peste noapte, aşa cum sciu unele tehnologii din ro. Succes.

Anonymous

#3
Salut tuturor!
 
  Sunt un nou venit pe forum! Am o documentatie serioasa despre cresterea ciupercilor, am si cunostiinte teoretice, pe care le voi dezvalui in cele ce urmeza.

In acelasi timp, mai am si multe intrebari, legate mai ales de tehnologiile de ultima ora in producerea de ciuperci. Toate le voi scrie in curand.
                                                   Va salut si va felicit pentru site!

Felix

#4
Bine ai venit...multam ptr apreciere...si spor la postari :))
"Simplicity is the ultimate sophistication" -  Leonardo Da Vinci

IONUT

#5
manu21skw, noi asteptam in continuare ....