flori de la Vio

Started by lovetulip, March 29, 2009, 04:42:07 PM

Previous topic - Next topic

gabi_gabriella

Cum arata frunzele ? Nu le poti face o poza ? poate au iesit si la mine si nu ii recunosc  ;D

lovetulip

Quote from: gabi_gabriella on May 13, 2009, 09:59:25 PM
Cum arata frunzele ? Nu le poti face o poza ? poate au iesit si la mine si nu ii recunosc  ;D

Dupa jumatatea filmuletului poti vedea cum arata frunzele.Ce se vede maro pe parcela sunt ciresele de mai care au cazut dupa bruma. >:( >:( >:(
http://www.youtube.com/watch?v=-9_XTJhFjTY

gabi_gabriella

Vio, mise pare mie sau seamana cu frunzele de galbenele ? Daca e asa , s-ar putea sa-mi fi iesit si mie cativa .
Noi avem gradina plina de galbenele, as ca nu-mi dau seama acum , dar ma iam sperante, dupa ce am vazut filmuletul tau :)

lovetulip

Quote from: gabi_gabriella on May 17, 2009, 06:25:10 PM
Vio, mise pare mie sau seamana cu frunzele de galbenele ? Daca e asa , s-ar putea sa-mi fi iesit si mie cativa .
Noi avem gradina plina de galbenele, as ca nu-mi dau seama acum , dar ma iam sperante, dupa ce am vazut filmuletul tau :)

Da...seamana putin.Ce culoare ai galbenelele?E galben pur sau mai multe nuante de galben?Sunt batute sau simple?

Vio

gabi_gabriella

Cele mai multe sunt portocalii dar sunt si mai galbene printre ele . Cred ca niciuna nu seamana cu alta , la culoare  :D . Am avut si batute , nu stiu cum vor iesi anul asta .