Numele populare (sau comune) ale plantelor

Started by Claudiu, July 16, 2009, 08:19:22 AM

Previous topic - Next topic

Marmoset

 :D :D :D Denumirea este  "placinta poale-n brau", nu placinta cu poalele-n brau!

Ionela

Tulai Doamne!!!  :D :D :D :D :D  Claudiule, bata-te-ar noroacele sa te bata, pupa-te-ar nordistele si sudistele cu pasiunile lor cu tot :D :D :D De mult n-am ras asa ca astazi :D :D :D Dar cu moartea pasiunii alias gogosarii sa ma lasi in pace, ca m-oi face de ras la lume :D :D :D  Nu-s adepta atzelor, dar nici a budigailor... Feri din cale cu asa bulendre :D :D :D :D
Tot ce spui tu imi aminteste de o chestiune dintr-o carte ... Pe o plaja toate femeile erau goale. Aparu un imbracata si ce credeti? Dupa ea se uitara toti barbatii! No, asa! Deci doamnelor, sa mai sporim misterul ca ne pier admiratorii +ham Ma gandesc eu ca pasiunea se mai trezeste ea, dar curiozitatea tare greu... ::)

Cat despre placinte... hm... nu stiu de ce le zice asa ???
"We're not broken, just bent and we can learn to love again!"

http://www.youtube.com/watch?v=mEXCzgpWLm8

trandafira

Am primit seminte de mustar rosu, spanac tropical , sorbaria tomentosa, etc. Nu gasesc nimic despre spanacul tropical. Stiti ceva, aveti vreo info?Din ce citesc, constat ca  mustarul RED GIANT se foloseste in salate.
Multumesc.

gabriela jalba

Nu am auzit pina acum, dar m-am uitat si eu pe google si pare a fi ca frunzele de ridiche. Si cred ca se foloseste la salate. Eu folosesc si frunzele de ridiche la salate si la ciorbe.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=