Sanatate si bine v-am gasit

Started by gradinar ardelean, February 13, 2015, 05:27:21 PM

Previous topic - Next topic

gradinar ardelean

Nume de taran George si sint ardelean.
Intimplarea a facut ca din toamna sa devin un proprietarul unei mici gradinute.Cunostinte despre gradinarit aproape de zero.Fostul proprietar (Dumnezeu sa-l ierte!) care pe linga cunostinte cit cuprinde mai avea si ceva care da valoare a tot ce faci: DRAGOSTEA de lucru.
Il vizitam in vremea salatelor.Facea salate de cruditati super iar cind il rugam sa puna "paradaici"de alea mari imi spune: "George alea mari au un nume si le onorezi spunindu-le pe nume Inima de bou"
Chiar daca cunostintelee mele nu se vor ridica mai sus de genunchiul broastei nu mi-ar place sa mi se spuna Taran prost.Acesta este motivul inscrieri mele pe forum SA INVAT PUTIN.
Va doresc numai bine si pentru mine :Doamne ajuta! :D :D

soeurmarie

Bine ai venit printre noi. Sper sa ai sedere lunga si folositoare in ale gradinaritului.

einsteinitza

Bun venit printre noi, speram sa iti fim e ajutor. Intreaba fara grija, sunt multi cunoscatori mai vechi in ale gradinaritului. Vei vedea ca treci repede de genunchiul broastei! Toti aici am inceput asa!
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

gabriela jalba

Ardelene Gheorghe, bine ai venit !!! Cu ajutorul lui Dzeu si cu ce ti-om mai spune noi ,o sa devii invidiatul cunoscutilor !!!
Un an bun ,roada bogata si sanatate !!!
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

paraschivvvv

Penelopa

No, mă, ardelene Gheorghe (îmi place numele tău, că tot așa îl cheamă și pe fratele meu  ;) și pe vecinu"  ;D0), amu dacă tot ai ai ajuns pe meleagurile noastre, poate mai dai, totuși, din când în când, pe aici! ;)
Chiar sunt curioasă cum merge grădinăritul anul acesta în Ardeal! :)