Caini

Started by lovetulip, February 10, 2008, 08:23:35 PM

Previous topic - Next topic

lovetulip

Citind paginile forumului,am inteles ca cineva din useri este medic veterinar.Indraznesc sa rog daca vreodata se iveste ocazia ca cineva sa renunte la niste catei de Ciobanesc Mioritic sau Carpatin sa ma anunte prin intermediul musuroiului.Ofer recompensa o cantitate de miere de albine stabilita de donator/intermediar.Multumesc.As fi interesat de orice caine de paza de talie mare.
                                                                                        Multumesc   

gabriela jalba

M-ai speriat!!! Credeam ca treci ciinii la intrusi!!! si vroiam sa zic:pina aici!!!! Este cineva medic veterinar?? Interesant!! Descospira-te,ca mare nevoie e uneori de o discutie pe teme de animalute, si la CAFENEA,stam de vorba.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

vernil

Ti l-as fi dat pe Peticel al meu, este un maidanez amestec mioritic cu ciobanesc german ... Nu stiu cum au reusit sa se combine ... Dar deja Peticel sta de 3 ani cu mine si nu cred ca s-ar mai adapta ... si nici eu nu as putea renunta la el ...
Daca ai drum prin Bucuresti sunt o multime de caini comunitari de talie mare, insa nu cred ca mai sunt rai, s-au adaptat asa de bine conditiilor de la roas, ca stiu si sa treaca strada, asteapta culoarea verde sau trec impreuna cu oamenii  :D