Albina

Started by lovetulip, September 15, 2008, 05:53:00 PM

Previous topic - Next topic

lovetulip

Daca alninele ar dispare de pe Terra,omenirea ar avea acceasi soarta in patru ani.(Albert Einstein)

Priviti-o in videoclip si indragostiti-va de ea.
http://www.youtube.com/watch?v=7ZMIw28-T9Y

georgette

Dar stiu ca ai doua mari pasiuni! Oare poti sa spui care e pe primul loc? cred ca nu le poti separa..lalea-albina sau albina -lalea..ti a iesit super si de data asta!

einsteinitza

www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

lovetulip

Quote from: georgette on September 15, 2008, 07:50:52 PM
Dar stiu ca ai doua mari pasiuni! Oare poti sa spui care e pe primul loc? cred ca nu le poti separa..lalea-albina sau albina -lalea..ti a iesit super si de data asta!

Daca despre albine eu nu mai am ce invata,despre lalele mai sunt inca necunoscute.Nu pot face o deosebire.Dar tu?Flori sau poezie?

georgette

Quote from: viovaslui on September 16, 2008, 07:59:25 AM
Quote from: georgette on September 15, 2008, 07:50:52 PM

Daca despre albine eu nu mai am ce invata,despre lalele mai sunt inca necunoscute.Nu pot face o deosebire.Dar tu?Flori sau poezie?
:D..ai dreptate! Nici eu nu le pot separa,doar ca la ambele cred ca este loc pentru mai bine,n am ajuns la perfectiune cu niciuna ,si asta mi ar placea!

penelopa

Frumoasă şi reuşită colaborare: Vio şi Georgette !

Ce mai activitate ar avea "serviciul"  meu dacă v-aş avea colegi!!!
Dar colegii mei sunt tineri ........ cu "spate",.....  cu pretenţii ........ cu "drepturi".. etc.
Şi ce mult ar avea de învăţat de la o  biată ....... albinuţă!!!

doina

Foarte frumos Vio , pana acum n-am vazut niciodata albina asa cum ai descris-o.  :D Cand imi intra vre-o albinuta in balcon o iau pe deget si o dau afara , nu m-a intepat niciodata , parca stie ce vreau sa fac.

georgette

Quote from: penelopa on September 16, 2008, 09:37:25 AM
Frumoasă şi reuşită colaborare: Vio şi Georgette !

Ce mai activitate ar avea "serviciul"  meu dacă v-aş avea colegi!!!
Dar colegii mei sunt tineri ........ cu "spate",.....  cu pretenţii ........ cu "drepturi".. etc.
Şi ce mult ar avea de învăţat de la o  biată ....... albinuţă!!!

Pene si pe mine m a uimit ce a reusit Vio s a faca..aproape ca nu le recunosc cand le vad in videoclip!..

penelopa

Vai, Vio, dar dl. Orban ar şti să te aprecieze că doar e un ... hartist  ;D
Ai văzut ce graţios dansează  şi ce frumos mai cântă  ;)

gabriela jalba

Am vazut si eu acum clipul;Vio!!! albinuta-albinuta...,dar pina nu a aparut si lalelutaaa.....Tacim complet!!!!
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

ionut

abia acum am vazut videoclipul,superbbbbbb
n am cuvinte sa pot spune cat de mult imi place,Vio tu ai facut pozele?

lovetulip

Quote from: ionut on October 06, 2008, 07:57:03 PM
abia acum am vazut videoclipul,superbbbbbb
n am cuvinte sa pot spune cat de mult imi place,Vio tu ai facut pozele?
Nu.De apreciat doar versurile Getei si glasul de neegalat al Sarei Brightman.

mamaruta

E incredibil ce om extraordinar este vio! Pe mine ma lasa fara reactii, de fiecare data.
Ideea gradinii totalmush a fost coplesitoare.....

paraschivvvv

Ce bine ar fi daca omul ar invata modul de organizare al albinelor;nu conduce matca in stup ci culegatoarele colectivul nu dictatura,iar matca doar perpetueaza specia.75 % din plante au nevoie de polenizare ca sa traiasca altfel fara albina Hirosima ar fi nimic si la acest forum nu am mai spune nimic despre flori

paraschivvvv

Albinutele s-au desfacut din ghem si si-au facut zborul de curatenie caci vremea a fost prielnica la sfarsit de decembrie dar nu au avut floricele sa culeaga nectarul zeilor! Pacat!

paraschivvvv

gabi_gabriella

Azi au iesit cu gramada la zbor . Era o zumzaiala de parca era vara :)

penelopa

Vio, da'n poza 3, "albina" aia din stanga e un trantore?  ;D

gentiana

un trantore de gandac! ;D

myosotis

Am o intrebare pentru cei care se pricep, ce menire au viespile ? Am vazut deunazi la magazin spray pentru viespi. Eu am avut multe cuiburi prin curte, dar nu le-am omorat. Ma gandesc ca daca se plimba prin flori ajuta si ele la polenizare. Exista vreo deosebire (cu ochiul liber) intre albine si viespi ?

lovetulip

Uita-te in albumul meu de pe sunphoto la poze macro.Am fotografiate cateva viespi.

myosotis

Multumesc, m-am uitat. Ce utilitate au sau ce rol ? Participa si viespile la viata stupului ?
Editez: acum am vrut sa mai vad pozele si nu se mai deschide link-ul de mai sus.