Intalniri forumisti

Started by Aricica, March 02, 2007, 10:29:46 AM

Previous topic - Next topic

gabriela jalba

Quote from: GetaV on March 21, 2009, 10:29:13 PM
Vio are prea mult bun simt ca sa intervina la o intalnire la el intr-un asemenea moment . Chiar daca ratez o intalnire eu voi vizita ferma dupa Pasti.
   Chiar nu inteleg ce vrei sa spui!!!!!! Si ca sa fiu mai explicita : stiu exact,ca isi doreste ca pe 12 sa fim la el.Tu faci cum vrei.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

GetaV

Nu vreau sa spun nimic dincolo de cuvinte, mi-am expus parerea si pana la inceputul lui aprilie ma voi hotara cand vin.

stefana

Quote from: vio on March 21, 2009, 04:13:43 PM
Voi reveni luni cu alte amanunte.
Acum ma duc la stadion.Lore,Miha se aude?Va batem astazi la 3 goluri diferenta.
Se pare ca ai nimerit doar scorul la pauza ;D

Editez: Vio, sa nu te astepti sa aduc eu vrun tort  :D. La mine prajiturile  (cand se mai produce asa ceva) sunt numai cu zaharina.

Nicol Caloian

Mihail, cum poti spune ca nu prea are ce sa vada in Iasi? Daca o iei din dealul Copoului (ca sa nu spun de la padurea de la Breazu), de la casa lui Sadoveanu si pana la Rapa galbena sa tot ai cate ceva de vazut. Nu mai spun de centru (Trei Ierarhi, Mitropolia, Teatrul, Palatul....) si daca nu se face popas la Bolta rece......tot degeaba.
Si cate mai sunt. Mi-e tare dor de Iasi!

mihail

Nicol.fiecare cu parerea lui,eu..de cind astia au darimat puternic prin oras,m-am cam dezumflat.Ramin la parerea mea.
Am o stire pt. tine:Trei Ierarhi,Mitropolia si Teatrul sint acoperite de schele.Ce sa se vada ? Mai mult teatrul este inchis.Iar la Bolta rece,himmmm...daca e vorba de baut ceva se poate merge in alta parte.Eu magindem la citeva locatii pe care nu le vede toata lumea.Sa arat niste dedesubturi stiute de mine si care-mi plac.Sa zicem Aula de la biblioteca Fundatiei Carol.Ai vazut-o ,ce zici ? Mitropolia ramine interesanta poate pentru Sfinta Paraschiva,eu ,in schimb as opta pt. o vizita la Manastirea Cetatuioa si Manastirea Galata.La prima ai bonus privelistea de sus asupra orasului iara la a doua pot fi vazute si "laboaratoarele".Ar mai fi cite ceva....
Palatul este inconjurat de un santier grotesc,care pina la urma o sa-l devoreze.Orasul nu mai este asa cum nici Bucurestiul atit de drag mie (soseaua primavara) a disparut demult.
Te astep oricind sa vii aici,si sa facem citiva pasi impreuna si sa inventariem daca o mai fi ceva.

penelopa

Deci, să recapitulăm
Rezumat

- N-o mai daţi cotită  căci Vio a programat întâlnirea la data asta, indiferent de mulţimea lalelelor înflorite. Înţeleg că este o întâlnire  .... multilateral extinsă  :D  pe mai multe subiecte, cu invitati diverţi, inclusiv mass-madia locală
(vă avertizez voi avea o ţinută adecvată la ferma lui Voi şi nu mă tem de TV-uri )
-  Marea adunare naţionala va avea loc duminica, la Ferma lui Vio. Deci, cine vrea agunge în Vaslui de sâmbăta, se cazează la pensiune unde, seara va fi dezmăţ  :D  (Mihail, dacă vii doar duminica, vii direct la punctul de întâlnire de la pensiune, de unde, în coloană ...oficială, vom purcede spre ferma lui Vio. )
Eu zic să nu ne adunăm la Vio acasă, la bloc, fiindcă pensiunea e mai uşor de găsit  decât adresa lui de la bloc. DE la pensiune (am înţeles că Vio vrea să ne adunăm  undeva, toţi, pe la ora 10,00 şi de-acolo să plecăm spre fermă, în coloană )
Naşă, am înţeles bine, ori ba ?

ps.
-  Mihail, cu regrete, învârtitu' sticlei îl lăsăm pe altă dată dacă ajungi ăn Vaslui numai duminica  ;D
-  Vio, zi-i soacră-mi că n-o cred că-i este dor de noi  (mai ales de mine  :P) că abia a plecat de la noi şi că, ar face bine ca în zilele alea să plece şi ea la Beneşti sau ... Moşna.  ;D


diana

Hai Mihail, recunoaste ca Iasul nu si-a pierdut chiar tot farmecul ;D Copoul drag oricui, Dealul Repedea, Padurile Breazu si Ciric...Barnova...departe de lumea dezlantuita, au ramas cam la fel! Sa vezi nebunie cand infloresc teii pe Copou, sau ce, ai uitat deja?! ::)... Chiar si Gradina Botanica merita, Muzeul de Istorie Naturala, strada Lascar Catargi, Lapusneanu..e acolo o ciocolaterie extra ori putin mai sus ceainaria "Sage" ;D

mihail

deci soacra n-a zis nimic,cineva a mintit frumos,rusinica ! Ce/care pensiune,unde este ? Sa stiu unde sa vin.

mihail

Diana,fiecare cu damblaua lui/ei...ma rog.Eu de cind stau la VALEA URSULUI,cu padurea la doua sute de metri,nu mai dau doi lei vechi pe alea spuse de tine.Despre Repedea ce sa mai zic,prea multe dezmaturi noaptea s-au intimplat acolo in tinerete si nu numai.Cihhh !
Teii din Copou sint poluati de mult timp de aceea albinele nu se duc la ei.Stiu ca nu stiai.
Iar despre ciocolatarie,treba ta,eu prefer sa trag o "liniutza".Sic!

Ella

Chiar ma gandeam cu parere de rau, ultima data am fost in Iasi, in 2004, cand si-a dat sotul meu doctoratul. Copoul...am facut facultatea la Cuza, am o groaza de amintiri.

diana

Quote from: mihail on March 22, 2009, 09:00:40 AM
Diana,fiecare cu damblaua lui/ei...ma rog.Eu de cind stau la VALEA URSULUI,cu padurea la doua sute de metri,nu mai dau doi lei vechi pe alea spuse de tine.Despre Repedea ce sa mai zic,prea multe dezmaturi noaptea s-au intimplat acolo in tinerete si nu numai.Cihhh !
Teii din Copou sint poluati de mult timp de aceea albinele nu se duc la ei.Stiu ca nu stiai.
Iar despre ciocolatarie,treba ta,eu prefer sa trag o "liniutza".Sic!

Mama, ce greu te lasi convins ;D ;D La faza cu poluarea teilor chiar nu m-am gandit niciodata la modul asta dar nici nu ma mir! Poate eu sunt atasata de unele locuri (ce-i drept nu si de ciocolaterie! ;D) pentru ca in studentia mea le-am cercetat cu rucsacul in spate ca si cand eram in excursie - la mine in oras! Era un "dezmat" botanic si invatam sa cunosc tot ce misca. Imi amintesc orele cand stateam in parcuri sau paduri si incercam sa disting cantecele pasarilor...era frumos... Acum e altfel dar prefer sa pastrez putin din idilicul de atunci....
Dar deviem prea mult de la subiect si ma intreb unde mutam discutia asta ;D ::)

georgette

Quote from: vio on March 21, 2009, 04:13:43 PM
 
    Geta.Suna a incertitudine.Sa nu indraznesti!
                                                                                                                                                    

Vio,din pacate ,Mihai al meu nici nu vrea sa auda de plecari inainte de Paste...si nici pe noi ,astia micii,nu ne lasa ca nu vrea sa faca sarbatoarile singur!
O sa venim alta data ,eventual cu altcineva care n-a putut ajunge acum..sincer imi pare rau ca ratez intalnirea cu multi dintre voi...eu mai incerc sa "negociez" dar stiu bine cand am sorti de izbanda si cand nu!
Va pup pe toti ,sa va distrati si sa faceti poze sa vedem si noi!

mihail

la "7"....e tot aici,are si padure!

Codruta

Quote from: vio on March 21, 2009, 04:13:43 PM
        Sica.Cand am facut anuntul m-am gandit si la Codruta,Ella sau Larisa.Pica am pe banateni doar atunci cand luam bataie la fotbal.
                                                                                                                                                             Vio


Inca o data voi fi doar cu sufletul alaturi de voi. Stiu ca nici voi nu ne veti uita pe noi, cei de departe. Va doresc multa distractie, o vreme frumoasa si cat mai multe lalele inflorite..

lovetulip

Mâine vă prezint prima lalea înflorită.Astăzi am fost o fugă doar să-i fac poză dar mi-a spus să mai aştept până mâine.De Florii vor fi cu siguranţă inflorite cele botanice,fosteriene şi greigii.Chiar atunci vor fi chiar şi lalele trecute.Zambilele şi narcisele vor fi de asemenea înflorite.Poate chiar liliacul.Am mulţi pui de liliac alb bătut.Nu vă luaţi cazmaua.Găsim aici. :D
   Culmea îndrăznelii e că o lalea din parcela lui Sicamin se ia la întrecere cu ale mele.

                                                                                                                                Vio

mihail

Jorjet.....baga divortz,asta-i dictatura.Sau mai bine du-l la Tirgoviste,apas eu pe tragaci.
Simplu. ;D :D :) ::)

penelopa

Jorjet, spuneai la întîlnire că bărbatu' tău are o "chestie"  pentru  mine.  :D  Spune-i că nu mă uit la "chestie" dacă nu te lasă cu noi   ;D

mihail

de unde este doamna subjugata ? poate mergem dupa ea ? cita dictatura,cita dictatura.....eu as lasa-o sa plece cit vrea,ca sa mai respir si eu un pic...

penelopa

Doamna  este din Giurgiu .......... cam greu să vii tu pe la ea dar poate veni ea pe la mine.  :)

ps. Vezi, Jorjet, dacă nu-ţi puui locaţia la avatar   ;D

Nicol Caloian

Quote from: mihail on March 22, 2009, 08:28:04 AM
..........................
Te astep oricind sa vii aici,si sa facem citiva pasi impreuna si sa inventariem daca o mai fi ceva.

Mihail, am amintit doar de cele care mi-au venit pe loc in minte. Le stiu si pe cele amintite de tine iar invitatia o iau in considerare in mod serios  ;) . Poate chiar sa-ti arat sau sa-ti povestesc de locuri prin care n-ai trcut sau ai trecut fara sa "le vezi", chestie de dispozitie sufleteasca. E drept ca pana in toamna lui 2007 n-am mai fost in Iasi de foarte, foarte multa vreme dar tot mi-au dat lacrimile cand am revazut unele locuri, chiar in fuga. Si daca te gandesti putin, Diana are dreptate, e multa nostalgie dar sunt atatea amintiri lipite de suflet!

Nicol Caloian

Apropo de cazarea la pensiune. Vio, si eu vreau pat dublu in camera (doar l-ai cunoscut pe Virgil  ;D) iar daca nu se poate atunci va fi nevoie de camera dubla.

gabriela jalba

Mihail,nu aqi citit de mult topicul asta!!!pina atunci mai este,si eu cred ca noi doi ne vom intilni inainte . discutam atunci despre intilnire si iti zic tot ce te intereseaza. Uite pensiunea : http://www.camerehotel.ro/pensiunea_TOSCA-Vaslui_557.html
Getaaaa!!! :'( :'( :'( :'( care sarbatori sa le faca singur??? Ce treaba are ca-i Florii???!!!! E o duminica,ca oricare alta pt mireni.Nu e o sarbatoare care se tine cu un tipic(Paste,Craciun,An Nou; nu-i ziua lui,....). Zi mai bine ca nu te lasa ca e gelos ;).Te-ai facuyt asa frumoasa,ca nu-ti mai da drumul in lume!
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

ozimandias

Geta, dar eu nici nu ma gandeam ca nu mergi cu sot cu tot si cu baiat.
Am masina cu trei randuri de scaune: in fata barbatii, la mijloc noi si in portbagaj ( :D) copiii.
Ia mai negociaza. Io asa pricepusem ca mergem toti 6.

gabriela jalba

Soi eu am inteles tot asa cum spune Ozi!!! Ia trage de el,ca daca tot vrea sa petreaca "sarbatorile", cum altfel mai fain ca asa o iesire???!!!Acasa.....o viata tot acasa stai;mai e necesar din cind in cind sa mai schimbi peisajul!!!
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

myky

Quote from: ozimandias on March 22, 2009, 09:24:34 PM
Geta, dar eu nici nu ma gandeam ca nu mergi cu sot cu tot si cu baiat.
Am masina cu trei randuri de scaune: in fata barbatii, la mijloc noi si in portbagaj ( :D) copiii.
Ia mai negociaza. Io asa pricepusem ca mergem toti 6.
si plantele mele pt. gabi, in dinti! :D :D