Uite ce scriu despre canabis
BOTANICAL CLASSIFICATION
Family :Cannabaceae
Genus :Cannabis
Species :sativa; indica; ruderalis
COMMON NAMESMarijuana; Marihuana; Pot; Weed; Grass; Mary Jane; ...EFFECTS CLASSIFICATIONIntoxicant; Stimulant; Psychedelic; DepressantDESCRIPTION
Cannabis, a fast-growing bushy annual with dense sticky flowers, produces the psychoactive THC. It is the most widely used illegal psychoactive and has a long history of medicinal, recreational, and industrial use. The fibrous stalks of the plant are used to produce clothing and rope.
si se traduce cam asa
BOTANICA CLASIFICARE
Familie: Cannabaceae
Genul: Cannabis
Specia: sativa; indica; ruderalis
NAMESMarijuana comune; marijuană, potul; buruienilor; iarba; Mary Jane; ... EFECTELE CLASSIFICATIONIntoxicant; stimulenti, psihedelic; DepressantDESCRIPTION
Canabisul, o creştere rapidă stufoase anual cu flori dense lipicioase, produce psihoactive THC. Este cel mai des utilizat psihoactive ilegale şi are o istorie lunga de utilizare medicinale, de agrement, si industriale. Tulpini fibroase ale plantei sunt utilizate pentru producerea de articole de îmbrăcăminte şi frânghie
ca sa vezi intri pe site si sus scrie palnte si droguri si iti descrie fiecare palnta care o vrei si ce proprietati are
Eu m-am uitat dupa datura si brugmansie ca scri ca este putrenic halucinogen si ca era utilizat de batrini pentru stabilirea relatiei cu spiritualilatea .Bina asta nu numai aici ca m-am uitat pe multe site-uri . Aste ape cit sunt de frumoase brugmansiile si datura pe atit sunt de periculoase ,.Am vazut undeva ca au scopolamina in compozitie .Cred ca de-asta e barbatu-meu sincer si nu ma minte? Da la mine nu se aplica ca la cite vapoare inghite el de la mine ..... Bine citeodata mai casc si eu gura si mai inghit asa cite o barcuta hai doua da asa ca vreau eu
Se aplica metoda numaratului de steaguri sau listei de cumparaturi