Ai inebunit
Ce culori, vreau poze....
M-am dus sa-mi iau una alba, curgatoare... de care va spuneam ieri.
Nu am putut sa ma hotarasc foarte repede, asa ca am dat o raita si prin alta parte a Hornbachului si... erau phale la reduceri (9 lei si 15 lei). Frumoase, fara flori, insa eu le stiu

. Cred ca aproape toate sunt galbene. Nu am putut sa rezist si... la un calcul simplu am decis ca ies mai castigata cu cele de la reduceri. Si ca sa nu tanjesc dupa ce m-am dus, am luat si una din cea curgatoare (cu tija de 1m

), tot de la reduceri.
Am realizat ca efectiv nu mai am unde le pune cand eram la casa, dupa ce le platisem... Asa ca mi-a venit o idee.
Uitati ce am mesterit toata ziua astazi:
Am cumparat o sita (?) asa

care are si lighean (scuzati expresia, alta nu am gasit...)

. In acea sita am pus trei orhidee (as fi dorit sa pun 4, dar nu au incaput)

iar sita cu plantele in ea am agatat-o de tavan

. Asa am mai gasit loc pentru trei. Pe celelalte doua(dintre care una are bobocel - e in a doua poza, la udat) le-am inghesuit iar. Mai am trei ghivecele cu violete. Doar trei si constat ca tare ma incurca...

.
(daca vedeti in a doua poza un phale cu frunzele uscate, sa stiti ca e singura phale pe care am dus-o la soacra mea si careia nu i-a placut acolo. De doua luni ma chinui s-o salvez. Are radacini noi. Cred ca voi reusi.)
Numai 5? se terminase stocul sau cum de ai luat numai 5?

Cred ca am doua perioade: primavara vreau streptocarpusi si toamna-iarna-primavara orhidee.

Stiu ca nu e estetic "aranjamentul" meu... insa nu am alta solutie. Stiu, sa nu-mi mai ziceti si voi... Dar pana imi voi face sera...(sotul meu nu mai are decat o dorinta: sa poata sa deschida geamurile. Sau macar sa dureze 3 minute pana muta plantele de la geam ca sa deschida geamul...

)