Pe aceasta am luat-o din Romstal Garden Vitan.
Aveau multe orhidee frumoase, Phalenopsis si Cymbidium. Aveau si multe orhidee la reducere si cand spun reducere, asta inteleg... Adica aranjamentele acelea cu cate trei orhidee albe intr-un vas rotunt, inca inflorite (nu atat de frumoase cum au fost la inceput), 60 lei. Si multe altele.
Si pe aceasta am luat-o tot redusa. 16.9 lei.
Am fost si in Praktiker Vitan. Niste amaraciuni, saracutele de ele, la pretul initial. Puse in raft... Ma uimesc. Acum cand se gasesc atatea, ei chiar nu-si pot da seama ca au sansa sa le vanda daca le reduc preturile? Ma rog, fiecare cu politica lor.
Am ramas placut impresionata de Romstal Vitan, unde acum doi ani, orhidee la reducere insemna 40-50 lei...
Uitati Dendrobiumul Phalenopsis luat ieri:

. Acum i-am schimbat substratul si mi s-a parut OK la putinele radacini pe care le mai are.
Si tot acum mi-am luat inima-n dinti si am separat puiutii de la un Dendrobium Nobile.

. In spate, stanga e planta mama. Ceilalti toti sunt pui aerieni. Cel mare era chiar intr-un varf de pseudo-bulb. Cu el am emotii, ca are cateva radacini minuscule. Dar nu stiu cat ar mai fi putut sta agatat acolo... Ceilalti au fost mai aproape de sol si au facut radacini chiar marisoare. Daca i-oi vedea vre-odata infloriti.... ma declar meseriasa