Super!
Da' ce te lauzi atat? 
(bai, io mor de oftica cand voi primiti flori. Eu nu primesc, eu mi le iau singura
. Ce naiba se intampla cu mine?)
]
Ozi,ia o pauza!!!!! cind sa mai cumpere omul flori sa-ti daruiasca,daca tu tot cumperi!!!! Ia incepe si te p[linge ca ce-ti doresti.....de la magazinul.....,dar nu mai ai bani

. Si asta o zi,doua,trei,pina seva duce sa ti-o aduca.
De mult timp vreau sa va arat cam ce am facut. Am luat de la Cara ploaie ei de aur,dar care saracuta....era cu ceva probleme. In scurt timp m-am convins ca-i gata sa-si de-a duhul.Am scos-o afara,i-am eliberat radacinile de scoarta si muschi .

- buicatile astea,le-am aruncat fiindca erau terminate,devitalizate comple.Am ramas cu asta

- care am zis eu ca are ceva semne de viata,si ca e posibil sa dea radacini. Fiindca nu-mi placea cum se aseza in ghivecel,am taiat-o in doua

. Amindoua bucatile aveau ochisori de radacinute. I-am pus scoarta si muschi,adunate de mine din padure

,i-am dat apa,si acum astept rezultatele. Eu sint convinsa ca va merge bine. Sa vedem in citi ani va face floare.....
A trecut la rind oncidium,care era asa de mare ca se rasturna mereu,cu toate trucurile folosite!!!(numai placa de plumb nu i-am pus pe fund!!!

Vroiam musai un ghiveci transparent. Pt asta am cumparat o galetusa de peste marinat si am dat batai pe el . Dupa ce l-am perforat, arata cam asa

. Am mutat-o si am completat cu scoarta si muschi. Nu ca acum ar avea marea stabilitate,dar arata mai bina,si ii si vad radacinile, si...eu zic ca i-am facut un bine. S-o vedea!!!!
In rest,sint in progres :

dendrobiu are tija ,

- phale alba are tija ,

- phale galbena tigrata are tija,

un alt dendrobiu are pui ( il ai las putin si o sa-l separ)