adevarul e ca maine o sa fiu in bucuresti. 
Adica cum... veneai aici si nu ne spuneai?

Daca farmacia este la Baneasa nu vin pana acolo. Dar daca este oriunde in alta zona...

Si gandeste-te bine. Acea orhidee e a ta. O vrei personal sau ti-o trimit cu posta?
Ozi...ma ai pe constiinta

eu daca vin imi dai grupul mai sus mentionat
Sigur Ella.
Eu sigur voi mai gasi.
Si daca nu, vorba Stefanei, o sa ma bucur ca sunt la voi.
(imi pare rau doar pentru ca, pana vei veni tu, probabil nu vor mai avea flori...).
Sunt superbe,ai dat iama in harlequini
Cam da...

. Am luat cam toti harlequinii viabili pe care i-am vazut (7 sau 8 ). Eu nu mi-am oprit de data asta nici macar unul (doar cel din mijlocul grupului, care e cu galben si nu-i zic eu harlequin). Stiam cateva persoane care-si doreau si am actionat in consecinta.
Eu v-as lua la toti orhidee. Stiu, pretul e mai mult decat convenabil si nu mi-e greu sa le cumpar. Partea grea vine dupa: sa le gasesc loc in casa (si nu e alt loc decat pe masuta in sufragerie, unde nu e lumina...) si va vi le dau. Faza cu trimisul prin posta ma depaseste... Este cumplit de greu sa le ambalezi (ca sa nu mai zic sa gasesti cutii potrivite) si apoi intervine alta problema: cum ajung... Si, cand primeste cineva un pachet de la mine si-mi spune ca una din plante a patit nu stiu ce... ma simt responsabila. Ca sa nu mai spun ca am trimis doua pachete miercuri dimineata si nu au ajuns pana sambata... Altul pus miercuri a ajuns joi....