Retete "Papa bun"

Started by Aricica, April 01, 2007, 09:53:09 PM

Previous topic - Next topic

einsteinitza

Da ce, silicoanele din alte locuri sunt de unica folosinta? =))
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

Mihai

La asta nu m-am gandit :o
Studiez problema ............

Radu

Quote from: Mihai on January 02, 2012, 09:29:44 PM
Nu sunt de unica folosinţa? =))

Sunt doar de aspect, nu trebuie sa fii foarte agresiv cu ele, ca se strica repede.  :P

PS. Si chiar nu stiu daca sunt de papa bun.  +ham

gabriela jalba

Corina,am .M-a dotat fiica-mea,dar...am avut abtinere pina acum la ele.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

einsteinitza

Gabi, sa nu ai, foloseste-le cu incredere. Sunt extrem de comode si de rezistente.
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

flordel

Hai ca ma mai desteptai si eu ca-i prima oara cand aud de silicoane in bucatarie! Parol!  :o

einsteinitza

 +hypno +hypno
Adica nici o forma, tava, manusa, pensula, etc, de silicon nu ai? Pe bune?
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

penelopa

Quote from: flordel on January 04, 2012, 05:50:45 PM
Hai ca ma mai desteptai si eu ca-i prima oara cand aud de silicoane in bucatarie! Parol!  :o
Lasa, ca nu esti prima  ;)  ... si nici ultima  =))

flordel

Pe bune, n-am....
Sa ma mai uit la pensule totusi, o fi vreuna cu ceva silicon si nu stiu eu!
Sunt in urma la capitolul asta se pare, bine ca nu-s ultima! ;D

einsteinitza

Sunt ieftine si extrem de comode. Daca as putea ,as schimba toate tipuile de tavi cu tavi de silicon.
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

gabriela jalba

Flordel,la pensule,mare atentie,ca am luat eu si numai silicon nu era. Cind am dat pe tigaia fierbinte , s-a topit.Deci era un nenorocit de plastic.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

flordel



einsteinitza

Trebuie sa incerci, ai sa ramai incantata. :-bd
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

geodezia

am luat un peste fitofag de 4 kile am taiat capatina si am pus-o la tava cu foi de dafin ulei si apa .. fratilor am mincat eu si fritzi pina am crapat .. saracul pisoi si azi dormi neintors de pe o parte pe  alta de satul ce a fost ..
pentru d-l Pipi am pus citeva coaste si coada la peste acolo linga capatina .. ce bun a fost
mai am si pentru diseara tot peste ... cred ca si pentru miine
alaltaieri am facut o tocanita .. ceapa cu ardei cu o vinata proaspata .dovlecel si rosii si cu carne de porc si o coasta afumata .. plus usturoi si mamaliga .. iop  a fost durere
la peste nu am pus usturoi ci am pus un pic de sare mai mult

einsteinitza

Iar ne faci pofta cu bunatatile tale? Si ce-mi place mie pestele!
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro


geodezia

pai dupa atita carne ... m-am saturat .. mai trag cite o prajiturica .. si rontzai din ea 2-3 zile sa mai uit de gustul carnii

einsteinitza

www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro

geodezia


gabriela jalba

La chestia cu capul de peste la cuptor,nu m-am gindit. O sa incerc precis,fiindca numai eu ma delectez cu el,avind multe oase. Eu am rabdare si placere sa-l mininc. De obicei din cap si coada fac bors.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

sandaveturia

Sambata am fost harnica. Pentru ca sunt pe gata borcanele cu gem, am trecut la fapte si am refacut stocul . Am facut gem de gutui cu portocale. Mere n-am pus, ca m-am gandit ca nu mai sta asa bine . Si a iesit o bunatate.... sa-ti bati copiii... :) +dns
Ia uitati aici reteta:
* 4 gutui
* 3-4 mere
* doua portocale
* o lamâie
* 1 kg de zahar
* vreo 2-3 cani de apa
Se prepara un sirop din apa + zahar + zeama si coaja rasa de la lamâie si portocale
se curata gutuile si merele si se dau pe razatoarea mare. Se adauga în siropul care fierbe si se continua fierberea cam 1 1/2 - 2 ore. Se toarna în borcanele încalzite. Yam-yam!
Si aici vedeti pozele:
Nu e greu, gutuile sunt deja mai usor de ras decat asta toamna si se gasesc peste tot, tot secretul sta in portocale si lamaie. Gutuile dau aroma, dar portocalele ....

flordel

Suna foarte bine, gemul de gutui si gemul de portocale sunt preferatele mele, asa ca si combinatia ta cred ca mi-ar place! :-bd

sandaveturia


einsteinitza

Foarte interesanta combinatie.Cred ca-i foarte parfumata.
www.helgasicorina.ro
www.cutiacumargele.weblog.ro