Geodezia, "chestia" despre care Daka nu vrea să vorbească, m-ar interesa numai în măsura în care se poate aplica, strict, la entitatea mea. M-ar ajuta să-mi "manipulez" anumite stări negative şi să-mi înving temerile. În niciun caz nu aş experimenta pe alte persoane!
De altfel, nu pot accepta în preajma mea decât sentimente reale, adevărate şi nu create de anumite "vrăji" sau licori vrăjitoreşti.
cand spun vrajitor ma refer la om al cunoasterii, in nici un caz la chioace, omide si alte chestii din repertoriul popolar...
o definititie mai exacta a sensului este cucerirea si folosinta la capacitate cat mai mare a capabilitatilor mele de om...
este un termen invechit insa il folosesc deoarece m-am invatat cu el, iar termenul de shaman este oarecum flower power
daca gasiti voi un termen mai bun sunt gata sa-l adopt.
prima conditie sa fi om al cunoasterii este sa scapi de dialogul interior care il purtam in cavitatea craniana 24 de ore pe zi,,,,
cand cu puteri proprii sau ajutat de ceva sau cineva opresc acest dialog aspiratiile personale si amanuntele de comportament
trec printr-o sita care le sistematizeaza dupa cantitatea de energie care trebuie sa o cheltui ca sa le pun in aplicatie.
ex.
- sa faci rau cuiva necesita cantitati enorme de energie care secatuiesc....
- sa faci un bine cuiva care necesita mult efort din partea binefacatorului se va intoarce tot timpul impotriva binefacatorului...
-cu ajutorul unui indian Huicholes ( wirrarika) Don Antonio am simtit pe propria mea piele cata energie imi trebuie sa vorbesc...
stiind aceste lucruri e mai complicat sa apelezi la ele ca atunci cand nu stiai de ele...