Registration Agreement

Bine ati venit pe forumul TotalMush !

Acest forum este destinat discutiilor despre plante si gradini. Cu scopul de a mentine acest spatiu virtual ca loc de intalnire placut si atractiv pentru fiecare, va rugam sa respectati cateva reguli de conduita online.

V-ati inscris si v-a fost activat contul? Incepeti sa postati imediat ce va informati cu privire la regulile casei:


1. Un singur cont este suficient. Este interzisa inregistrarea de conturi duble, sau folosirea unei adrese de e-mail falsa. Astfel de conturi vor fi sterse, fara drept la replica si fara explicatii.

2. Inainte de a posta un mesaj/crea un nou topic,  asigurati-va (folosind functia search) ca nu mai exista mesaje/topicuri similare sau discutii deschise deja pe tema respectiva.  Mesajele/topicurile repetitive vor fi sterse/mutate la sectiunile corespunzatoare, actiuni ce vor fi insotite de note explicative.

3. Evitati incarcarea forumului cu postari inutile doar ptr a aduna un numar cat mai mare de mesaje, respectiv un grad cat mai avansat in ierarhie. Calificativul obtinut trebuie sa fie o consecinta a activitatii Dvs. aici.

4. Postarile se fac la subiect. Inainte de a posta, verificati daca ati ales categoria potrivita. Moderatorii vor sterge/modifica sau muta orice mesaj ce nu se incadreza in tema/subiectul categoriei  respective. Divagatiile sunt permise ca exceptii de la regula generala.

5. Sunt interzise insultele, injuriile, aluziile cu caracter jignitor aduse membrilor forumului cat si provocarile lansate la adresa altor membri.
Este interzisa folosirea acest forum pentru a adresa injurii persoanelor publice sau private. Exprimati-va opiniile in mod civilizat.

6. Respectati deciziile adminului si ale moderatorilor. Cine considera notele explicative ca fiind nesatisfacatoare, se vor adresa administratorului prin MP/E-mail.

7. Respectati dreptul la opinie al celorlalti membri si exprimati-va punctul de vedere fara a leza pe ceilalti.

8. Daca doriti sa faceti reclama siturilor dvs. pe acest forum, este necesar sa ne acordati reciprocitate de reclama pe spatiul site-urilor dvs.
Deasemenea, este permisa postarea oricarei adrese web ce are legatura cu subiectul discutiei(fac exceptie situatiile cand este necesara obtinerea unei aprobari de la administratorul sitului respectiv).Nu abuzati insa de acest lucru pentru a face reclama agresiva unui alt site web.

9. Este interzisa postarea oricarei informatii/material/imagini fara a avea drept de copyright. In situatia in care folosirea acestora este necesara, precizati imediat sursa/autorul.

10. Mesajele publicate pe forum reprezinta opiniile personale ale celor care l-au postat. TotalMush isi declina responsabilitatea pentru continutul mesajelor postate .

11. Decizia oricarui membru de a parasi acest forum este pur personala, acesta fiind scutit de obligatia de a ne anunta. Userii care doresc stergerea contului se vor adresa adminstratorului prin PM/E-mail.

12.Este interzisa stergerea postarilor proprii/ modificarea lor in scopul de a denatura continutul lor initial.

13. Activitatea membrilor acestui forum este publica, crearea de spatii private cu scopul de a limita accesul altor membri este interzisa.

14. Deciziile adminstratorului si ale moderatorilor sunt INDISCUTABILE.(ptr orice nelamuriri nu ezitati sa-i contactati)

Inregistrarea ca membru al Totalmush.com nu este un drept, ignorarea intentionata a acestui Regulament are ca efect stergerea contului fara preaviz sau explicatii.

Ne rezervam dreptul de a modifica, fara a oferi explicatii, in orice moment  prevederile prezentului regulament. Consultati-l periodic.