De-aia va si povestesc, sa va amuz... ca si eu ma amuz.
Desi am carnet de o vesnicie, desi nu am lovit niciodata nicio masina (doar mai bag frica-n cate-un pieton

) refuz total sa aflu ceva despre masini. Efectiv nu vreau sa stiu nimic. Pentru mine masina e o chestie acoperita cu patru (neaparat patru, dar am mai mers si cu trei

) roti, care ma duce pe unde am nevoie si care-mi cara bagajele.
A incercat tata, cand mi-a dat prima masina sa ma invete macar sa controlez uleiul... nu am vrut sa vad unde se baga nush ce bat... nu am vrut...
"Evenimente" comice, am tot avut... Cand am ramas fara lichid la parbriz prima oara, cu o masina noua (si ploua.... si musai imi trebuia lichid), am ridicat capota si m-am uitat unde e un bidonas. Am vazut unul, singurul pe care l-am vazut, cu ceva lichid albastru in el. M-a dus mintea ca totusi poate nu o fi ala, ca mai are in el. Am dat iar de maneta, sa vad... nu scuipa nimic. Apoi am decis ca e prea putin, ca are o limita si de-aia nu scuipa. Si am desurubat si cand sa torn a inceput un coleg de serviciu sa urle la mine disperat, de am crezut ca s-a intamplat o nenorocire. Apoi am aflat ca ala era cu alt lichid si ala de parbriz era undeva dedesubt, de nu-l vedeam eu...

Am mai facut multe.... dar printre ultimile:
Eu mergeam cu farurile aprinse. Asa m-am invatat...
Si acum doi ani s-a ars un bec la far. Probabil ca sotul meu era intr-o dispozitie proasta si mi-a spus ca de-aia s-a ars, ca le folosesc mereu, ca ziua se mege cu pozitiile.... Ma rog... De atunci merg cu pozitiile (ca sunt ascultatoare

). Ei...

. acum doua saptamani il aud pe Stefan ca si-a luat becuri, ca i s-au ars.... Si cum nu uit nimic, ii aduc aminte ca el m-a certat si ca.... si ca.... si uite, eu am ars un bec in sase ani.... da' tu doua, in doi ani.... Si-i mai spun ca de atunci merg doar cu pozitiile. Na! Si-mi spune: care pozitii, ca tu nu ai becuri pe pozitii de mut timp. Ti-s arse

Si eu care mergeam, regulamentar cu pozitiile aprinse

Invarteam de manetica, se aprindea bordul... da-i bataie...