Welcome, Guest. Please login or register.

Username: Password:
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 118   Go Down

Author Topic: Discutii diverse  (Read 492784 times)

gabriela jalba

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 11795
 • PASCANI
  • http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=1
Re: Discutii diverse
« Reply #100 on: November 04, 2009, 12:00:11 PM »

Un vaccin periculos!
provoacă cancer şi alte boli grave:
•   mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat  (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei  Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

•   sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

•   nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
•   Se proclamă  pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
•   Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puţine victime - monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
•   Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei  aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
•   „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”-   James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
•   În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România  se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
•   Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

Logged
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

gabriela jalba

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 11795
 • PASCANI
  • http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=1
Re: Discutii diverse
« Reply #101 on: November 04, 2009, 12:01:16 PM »

conţine:

•   adjuvanţi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer,  cauzează alergii şi şoc anafilactic

•   adjuvanţi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi  squalena.  Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.
Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Un atentat la
viaţa umană:
 
Vaccinul împotriva
 GRIPEI  PORCINE

Nu faceţi vaccinul şi
nu lăsaţi pe nimeni să-l facă!

Nu aşteptaţi
până în ziua vaccinărilor!
Informaţi-vă apropiaţii
de acest vaccin periculos!Logged
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

Fleurf

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #102 on: November 04, 2009, 12:05:20 PM »

Si eu cred ca se exagereaza cu gripa asta si motivele sunt mai multe. Ieri pe "realitatea" au spus ca vaccinul nu este obligatoriu si cel pt copii va aparea abia prin ianuarie fiindca este nevoie de mai mult timp pt teste. Vaccinul se fabrica la Cantacuzino, unii spun ca datorita tehnologiei invechite ar fi mai bun decat cele de import si la sfarsitul lui noiembrie vor fi gata primele doze care vor merge la personalul medical si cei din focarele Iasi si Bucuresti, dar numai adulti copii ramanand sa fie vaccinati in ianuarie cand va fi gata vaccinul pt copii.
Logged

penelopa

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #103 on: November 04, 2009, 12:30:06 PM »

Eu m-am vaccinat o singură dată, obligatoriu  (acum  7-8 ani, la serviciu) împotriva gripei. Drept urmare, trei ani am  avut o răceală care , în cele din urmă,  s-a transformat  într-o rinosinuzită  de care, cu greu am scăpat.
De atunci, nu mai vreau să aud de vaccinuri!! >:(
Mă bazez  numai pe neuronii mei .......... fiindcă, de la ei pornesc toate. E drept că, atunci când e cazul,  mă ajută o aspirină, un paracetamol sinus şi multe ceaiuri.
Logged

gomez99

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 3516
 • Bucuresti
  • De-ale lui Gomez
Re: Discutii diverse
« Reply #104 on: November 04, 2009, 12:48:14 PM »

gabi, asta e cultura de internet. omu ala veobeste ca sa aiba blog. din experienta proprie, nu cred ca blogurile sint cea mai buna forma de documentare in acest caz. exista pe undeva un link  la un blog al unui nea care dovedeste ca acest virus este rezultatul ploii de meteoriti din vara cind pamintul a trecui prin Roiul Perseidelor
 nu exista tulpina de virus de gripa spaniola pentru ca el nu a putut fi izolat atunci, nu existau mijolace suficient ca sa fie identificat cu precizie. exista niste tulpine de virusi care se presupune a fi mutanti ulterioari ai gripei spaniole, deoarece unua dintre caracteristicile majore ale virusului gripal este viteza mare de adaptare si mutatii. de altfel unii contesta ca "gripa spaniola" ar fi fost provocata de un virus de tip gripal.
nu a exista vaccin antigripal pe vremea aia, asa ca soldatii care au murit de gripa nu au avut cum sa moara pentru ca au fost vaccinati.
vitamina D n-are nici in clin nici in mineca cu protectia antivirala.
exista speculatii credibile ca virusul ar fi fost creat in laborator, dar asta nu il face mai putin periculos si nici nu ma motiveaza sa nu ma vaccinez ca sa nu cistige cumva banii sau experienta aia de l-au creat.
sint de acord cu faptul ca in timp, rasa umana a pierdut din imunitataea naturala, atit de eficienta la animale, tocmai di cauza excesului de medicamente si vaccinari.
nu sint foarte convins ca vaccinul despre care vorbim contine thimerosal, dar imi permit sa atrag atentia ca majoritatea medicamenteleo homeopate, pe care multi le folosim uneori fara sa stim (cum sint produsele din plante chinezesti si indiene) contrin produse care in cantintitate mare sint toxice. dar in cantitate mica sint benefice.
alerta provocata de accest virus consta nu in numarul mare de persoane afectate ci in procentul mare de mortalitate si in viteza de evolutie.
pentru productia de vaccin antigripal nu se folosesc celule umane canceroase, ala care afirma asta e un tembel cu diploma, se folosesc celule extrase de la embrioni de pui de gaina. celulele canceroase se folosesc la testarea unor produse medicale, deaorece se pot observa usor diferentieri de comportament fata de lotul martor.
OMS are o subinstitutie care se ocupa de certificare internationala a medicamentelor. din pacate, numai tarile care adera la acesta conventie se obliga, prin semnarea ei, sa respecte indicatiile OMS. de aceeas firme ca CIBA livreaza cantitati gratuite de medicamente abia scoase pe piata in tari ca dahomei si senegal, care nu au aderat la genul asta de conventii si deci testeaza gratuit eficacitatea medicamentelor.
parearea mea e sa utilizam mai mult bunul simt si mai putini isteria internauta in chestii de genul asta.
gripa asta e mai iute decit altele, are o rata de mortalitate mai mare sau comparabila cu a gripei aviare, dar are si o caracteristica deosebita de alte forme de gripa si asta e ceea ce o face periculoasa: se transmite in ambele directii intre om si animale, ceea ce sporeste foarte mult riscul de transmitere si rata mutatiilor.
e foarte posibil ca producerea si distribuirea vaccinului sa fie un 'ce" comercial, nu mammira deloc chestia asta.
eu zic ca o atentie sporita la igiena si un tratement imediat in caz de ceva semne pot scatdea seminificativ sansele ca cineva sa ia acest anume soi de gripa.
si mai e vorba si de o informare corecta. de exemplu: exista o boala asemanatoare cu SIDA la pisici, dar ea nu se transmite la om sau la alte animale (ce isterie ar putea provoca un mail pe internet care ar exploata treaba asta). guvidul atit de apreciat de turisti vara la mare, e singurul peste din tara noastra purtator de tenie.
Logged
daca as avea timp sa mor, as amina pentru ceva mai urgent.


http://ro.fotoalbum.eu/gomez99
http://ro.fotoalbum.eu/gomez999

gabriela jalba

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 11795
 • PASCANI
  • http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=1
Re: Discutii diverse
« Reply #105 on: November 04, 2009, 12:58:52 PM »

gabi, asta e cultura de internet.

.....Scuze !!!! Mai mult ...... de unde nu-i,nici Dzeu nu cere!!!  si sint convinsa ca nici internetul nu m-a facut cu mult mai culta. :-[
Logged
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

lala

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #106 on: November 04, 2009, 12:59:12 PM »

Gabi,m-ai bagat in boale ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Nimeni nu spune cum putem preveni gripa,chestia cu spalatul pe maini si evitarea cumparaturilor..ha ha ha nu mai pot de ras.Da ceva pentru imunizare?????
Logged

Fleurf

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #107 on: November 04, 2009, 01:10:57 PM »

Sunt la farmaciile naturiste Lala tot felul de suplimente pt marirea imunitatii. Eu anul trecut i-am dat copilului meu Imunogrip si a a trecut cu bine peste iarna. Anul asta i-am luat la fel si sper sa n-avem probleme deosebite.
Mai exista Imunostim dar e la capsule si cum nu ia medicamente decat extrem de rar l-am preferat pe cel sub forma lichida.
Sunt sigura ca mai sunt si altele. 
Logged

gomez99

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 3516
 • Bucuresti
  • De-ale lui Gomez
Re: Discutii diverse
« Reply #108 on: November 04, 2009, 01:11:05 PM »

gabi, sa nu ma intelegi gresit, nu m-am referit la tine cind am zis 'cultura de internet" ci le nea cu blogu.
sa revenim putin la gripa porcina.
in mare si foarte inginereste explicata (cine e doctor sa nu ma ia de urechi pentru simplificari) exista 2 tipuri de vaccinuri - active si inactive. alea active sint cele de tip pasteur, in care virusi sint introdusi intr-un mediu de cultura unde sint generati anticorpi iar produsul este introdus in organism. aici exista riscul ca o cantitate mica de virusi vii activi sa patrunda in organism. daca organismul e slabit imunitar e posibil sa fie mult mai afectat in urma vaccinarii. vaccinurile neutre contin fie factori imunogeneratori - oarece enzime/chestii - fie virusi morti, care sint sesizati de organism ca fiind virusi, organismul produce anticoprii necesari, da virusul introdus nu poate afecta organismul. vaccinurile gripale sint vaccinuri neutre
exista o speculatie careaia eu ii acord credibilitate, referitoare la originea militara a principalelor epidemii/pandemii de gripa. prima data cind s-a auzit de gripa porcina a fost la americani - prin anii 50 parca - si a inceput si s-a terminat intr-o unitate militara. unul dintre leaderii mondiali in cercetarile legate de vaccinul antigripal e armata SUA. ei de altfel sint si inventatorii tehnologiei moderne de folosire a embrionilor de pui pentru obtinerea vaccinului.
sa ne intelegem bine, nu tin sa promovez vaccinul asta, dar incerc sa sugerez ca abordarea cu ceva atentie a unei anumite categorii de informatii, fie ca vin din zona publica fie politica, face mult bine sanatatii.
Logged
daca as avea timp sa mor, as amina pentru ceva mai urgent.


http://ro.fotoalbum.eu/gomez99
http://ro.fotoalbum.eu/gomez999

cara

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 5160
 • Brasov
Re: Discutii diverse
« Reply #109 on: November 04, 2009, 01:18:24 PM »

subscriu!  ;D
Logged

myky

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #110 on: November 04, 2009, 01:22:44 PM »

deci, ma scuzati ca intervin, dar eu stiu asa:
 ai toate sansele sa te vaccinezi, dar sa nu pici pe tulpina virusului care face ravagii in anul respectiv. nu stiu cat de adevarat sau fals este, dar am auzit ca s-au intamplat tot felul de nenorociri de la vaccinurile astea. asa ca am hotarat ca in fiecare toamna sa-i fac fiicei mele 3 doze de oscillococcinum ( e naturel), si o cura zdravana de fructe bogate in vitamina C, toata iarna o tin pe kiwi (aste-i plac), de ani buni ea nu mai are probleme cu raceala, mentionez ca toata familia sotului meu are o sensibilitate la plamani, si ca fii-mea mi-a racit intr-o iarna, cand era mica, in generala, de nu i-a trecut pana primavara, nu stiu ce nu i-am dat atunci). asa procedez eu acum. a, si acum i-am luat si propolis cu vitamina C.
Logged

myky

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #111 on: November 04, 2009, 01:27:22 PM »

puteti sa luati si echinaceea pentru sistemul imunitar. ideea e ca astea naturale sunt luate profilactic, si ca e bine sa incepeti cura cu cel putin 3 saptamani inaite de venirea frigului, ca sa aiba timp sa-si faca efectul.
Logged

gomez99

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 3516
 • Bucuresti
  • De-ale lui Gomez
Re: Discutii diverse
« Reply #112 on: November 04, 2009, 01:34:14 PM »

buna echinacea. bun si propolisu myky, da e greu de coservat ca oxideaza usor. oscilococ am mai luat si eu, desi e echivalentul unui ness facut din inima si ficat (dupa unii pancreas) de rata salbatica. habar n-am cum ar putea functiona chestia asta in caz de gripa.
Logged
daca as avea timp sa mor, as amina pentru ceva mai urgent.


http://ro.fotoalbum.eu/gomez99
http://ro.fotoalbum.eu/gomez999

cara

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 5160
 • Brasov
Re: Discutii diverse
« Reply #113 on: November 04, 2009, 01:43:49 PM »

pentru pereventie va recomand astea:

Logged

gomez99

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 3516
 • Bucuresti
  • De-ale lui Gomez
Re: Discutii diverse
« Reply #114 on: November 04, 2009, 02:07:24 PM »

hai sa mai lamurim ceva:
NU EXISTA VACCINARE OBLIGATORIE IN ROMANIA IN CEEA CE PRIVESTE VIRUSUL GRIPAL. si nici in SUA si nici in uniunea eurpeana. exista o procedura obligatorie de vaccinare care se poate introduce (nu e introdusa automat) in cazul in care se declara stare de urgenta. pina acum
nu exista dovezi ca vaccinul ar provoca boli imunitare sau cancer, pentru simplu motiv ca de cind a fost produs nu a trecut suficient timp ca sa se instaleze astfel de boli si sa fie identificate ca produse de el.

Logged
daca as avea timp sa mor, as amina pentru ceva mai urgent.


http://ro.fotoalbum.eu/gomez99
http://ro.fotoalbum.eu/gomez999

myky

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #115 on: November 04, 2009, 02:50:40 PM »

buna echinacea. bun si propolisu myky, da e greu de coservat ca oxideaza usor. oscilococ am mai luat si eu, desi e echivalentul unui ness facut din inima si ficat (dupa unii pancreas) de rata salbatica. habar n-am cum ar putea functiona chestia asta in caz de gripa.
nu stiu cum functioneaza, dar pana acum a functionat.

pentru pereventie va recomand astea:eu am preparat catina cu miere, asa am facut si anul trecut.
Logged

bella_donna

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #116 on: November 04, 2009, 04:10:26 PM »

exista 2 tipuri de vaccinuri
Exista:
 1. imunitate dobandita activ:  in urma administrarii vaccinurilor care contin agenti patogeni  (virusuri, bacterii, etc atenuati sau morti) iar organismul "lupta" si isi produce anticorpii necesari
2. imunitate dobandita pasiv: in urma administrarii serurilor care contin anticorpii gata produsi (fara a-i sintetiza organismul)
Logged

Ella

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #117 on: November 04, 2009, 04:19:43 PM »

si o cura zdravana de fructe bogate in vitamina C, toata iarna o tin pe kiwi (aste-i plac), de ani buni ea nu mai are probleme cu raceala, mentionez ca toata familia sotului meu are o sensibilitate la plamani, si ca fii-mea mi-a racit intr-o iarna, cand era mica, in generala, de nu i-a trecut pana primavara, nu stiu ce nu i-am dat atunci). asa procedez eu acum. a, si acum i-am luat si propolis cu vitamina C.

Myky, ai dreptate, multa dreptate. Asta este tratamentul pe care il aplic si eu familiei mele, vor nu vor, seara papa cate un bol cu fructe, nu salata de fructe, fructe taiate si atat si asta de ani de zile. Chestia cu vitamina C nu este de azi pe maine, ai racit si iti amintesti sa mananci niste patrunjel verde  ;D Iar legat de igiena, cred ca oricine trebuie sa fie constient ca trebuie sa se spele pe maini (aici sunt rezervoare cu dezinfectant la tot pasul, agatate pe peretii magazinelor, scolilor, institutiilor in general, de ani de zile, nu numai acum, acum s-au inmultit  ;D  ) sa nu mai vorbesc de vechiul obicei de a folosi batista (total neigienica dupa prima intrebuintare  ;D  ) si nu servetele de unica folosinta. Sunt cateva reguli elementare, de care ne amintim numai atunci cand avem "catastrofa" in fata. ;D
Logged

gomez99

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 3516
 • Bucuresti
  • De-ale lui Gomez
Re: Discutii diverse
« Reply #118 on: November 04, 2009, 04:26:50 PM »

apropo de batista. asiaticii folosesc batista numai la sters pe miini sau pe fata, nu la suflat nasul.
Logged
daca as avea timp sa mor, as amina pentru ceva mai urgent.


http://ro.fotoalbum.eu/gomez99
http://ro.fotoalbum.eu/gomez999

ozimandias

 • Guest
Re: Discutii diverse
« Reply #119 on: November 04, 2009, 06:19:31 PM »

Azi am vazut in 2 magazine (de plante  ;D) 5 sau 6 oameni care purtau masti.
Nu m-am mirat, n-am ras... dar prefer sa nu ma mai duc la magazin  :D

Pentru ca sotul meu lucreaza in colectivitate, i-am cumparat masti  :D de maine il fac chirurg  :D :D :D
Si fiica-mi-i dau la scoala. Nu cred ca o va purta dar... iar eu stau izolata in casa  ;D
I-a aranjat pe toti  :D
Logged

doina

 • OLTENITA
 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 2497
Re: Discutii diverse
« Reply #120 on: November 04, 2009, 06:56:22 PM »

Eu lucrez in sanatate publica si stiu din 'interior' treaba cu gripa . Mass media nu a spus de mult timp despre asta dar noi am tot primit instructiuni si am tot furnizat date statistice . S-au facut catagrafieri ale persoanelor care pot avea probleme din cauza unei gripe ( bolnavii cronici la care daca peste boala lor apare o gripa este posibil sa faca forme grave de gripa pot chiar deceda  ) .
Sunt pentru vaccinari dar de data aceasta nu voi face vaccinul impotriva gripei AH1N1  >:( (decat poate daca este facut de Institutul I Cantacuzino) , chiar daca cica noi vom fi 'obligati' , este dreptul meu sa refuz un serviciu medical  .
Masura care a spus-o Streinu Cercel , este cea mai sigura pentru a nu se raspandi boala , problema la noi este ca suntem obisnuiti sa ne ducem la serviciu chiar daca nu ne simtim bine si foarte multi parinti isi trimit copii bolnavi la scoala .
Logged

gabriela jalba

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 11795
 • PASCANI
  • http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=1
Re: Discutii diverse
« Reply #121 on: November 04, 2009, 07:02:17 PM »

Ozi!! fii linistita ca nu-i dracu' asa negru! Iar fac bani aia cu firme ce vind produse de dezinfectie,masti...Asa nebuneala a fost si cu gripa aviara;parca mai mare!! si s-a stins gripa singura,dupa ce s-au epuizat stocurile de marfuri ce trebuiau vindute(medicamente,materiale diverse...)
Ia reteta de la Myky si baga in aia tai "naturelele" si e ok!
Logged
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

cara

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 5160
 • Brasov
Re: Discutii diverse
« Reply #122 on: November 04, 2009, 07:03:03 PM »

gabi, daca nu-ti schimbi avataru' (poti sa-ti pastrezi linistita optiunea politica!  :-* )  sa stii ca-mi schimb avatarul cu asta:    :D :D

Logged

gabriela jalba

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 11795
 • PASCANI
  • http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=1
Re: Discutii diverse
« Reply #123 on: November 04, 2009, 07:04:12 PM »

Nu ma deranjeaza !!!
Logged
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

cara

 • Roza
 • *****
 • Offline Offline
 • Posts: 5160
 • Brasov
Re: Discutii diverse
« Reply #124 on: November 04, 2009, 07:07:45 PM »

 :D :D :D


(mi-am incercat norocul, da' nu mi-a iesit!)
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 118   Go Up