Codruta, sa stii ca nu e asa cum suna, desi mie acum nu mi s-a intamplat. In multe tari, cand este o vreme de-asta cand ingheata tot , deci e totul incastrat in sticla, se intampla sa cada cabluri, sa se rupa copaci si sa se rupa fire electrice.
Imi aduc aminte ca acum doi sau trei ani s-a intamplat asta in localtitatile din jurul Londrei si in Londra, au fost pene de curent si alte minunatii, toti erau revoltati.Pe un forum de orhidee era o discutie si se plangeau ca le inghetat florile. Asta e, o vreme ciudata , se mai intampla si cate o minune de-asta si la case mai mari.
Eu cel putin vad ca in apartament am caldura, chiar inca nu am dat drumul la toate caloriferele, doar sera la ultima camera, e foarte placut, sunt mereu gaze, am apartamentul modernizat si utilat,gasim absolut orice vrem de mancare,sau de imbracaminte.Avem flori de toae felurile, uite ca suntem pereche cu tine in soiuri si colectii, pamant ingrasamant, orice.
Da, poate mai sunt si avarii odata la un interval mare, dar in genral nu poti spune asa ceva.