Intalniri forumisti

Started by Aricica, March 02, 2007, 10:29:46 AM

Previous topic - Next topic

myky


Quote from: ozimandias on October 18, 2009, 07:41:10 PM
Ei... nu se poate! O vad pe Myky in poza  :o Doamne... cum de-ati reusit?
:P

:D :D :D pai, n-ai vazut ca e  si gabi.
ei, draga mea, a fost un desmat total, si i-am amenintat ca daca pun poze compromitatoare cu mine, ii pocesc in photoshop, de nu se vad :D
a fost minunat, dar sunt franta, eu poze nu am facut la dobru, pentru ca erau cel putin 3 aparate care se ocupau cu asta, de la dobru am plecat la manastirea neamt, si la cetate, si la casa memoriala ion creanga, si la muzeul sadoveanu, care era inchis, din pacate, poze maine, ca acum sunt obosita.
gabi jalba, multumim frumos.
ozi, imi pare rau ca nu ai fost cu noi, dar cel putin a meritat (mi-au zis fetele ca esti ditamai 'espertu c. ' acum. tre sa treci pe la mine sa-ti dau diversuri.

lovetulip

Niste impatimiti ai florilor s-au intalnit la un castel,si au ramas prieteni pe viata.


poze.
http://mimiana.sunphoto.ro/Castelul_Dobru_16-18_octombrie

penelopa

Cam tarziu, dar am ajuns si noi, obositi, murati  :(
Am plecat greu de-acasa, ca ploua.............pana lam Ploisti, dupa care, soare si vreme buna.
La intoarcere, vreme buna ............ pana la Ploiesti, unde a intors-o (ca la Ploiesti) tot cu ploaie.

Intalnirea?!!!  ;)  Din nou, SUPER!
Mai mult maine si .......... poze!  Myky, nu mai pot de phoshopul tau  ;D  Pregateste-te!  :D   Fii barbata!  :P

Nicol Caloian

Salutareeeee! Am ajuns si eu acasa dupa ce am debarcat-o pe Geta la domiciliu. Dragilor, tare m-am bucurat de compania voastra si deja mi se face dor de voi. Va sarut pe toti si pe cei cu care m-am intalnit si pe cei pe care asteptati postarile cu impresii de la intalnire. A fost extraordinar, distractie, veselie, tot ce vreti. Poze de asta data nu am, le asteptam pe cele facute de ceilalti "fotografi"!  :D  :D  :D


mamaruta

Io inca sunt la jalba...si cred ca pierd trenul, ca nu ne mai oprim din povesti!
Imediat decolez si eu.....vio, putin spus ''prieteni pe viata''.....a fost prea scurta intalnirea, dar a fost o bucurie! Mai ales ca aproape am plins cand am auzit ca jalba vorbea cu Ella la telefon....parca era si ea langa noi!
Iar ozi dadea telefoane disperate, vineri seara, ca ea nu poate invata, ca se gandeste tot la noi! Si cara ne-a sunat, si jorjeta, (poate si altii, dar nu am aflat eu)si tare mult ne-am bucurat sa le stim langa noi.....acolo era tot forumul, asa am simtit!
Ii pup eu pe nasu si nasa inca o data, pentru voi, ca stiu ca deja va e dor de ei! :-*

georgette

Bine ati venit,dragilor! Si daca voi ati intinerit,eu una care am ramas acasa ,am imbatranit cu 25 de ani! Deci e musai sa prind multe intalniri de aci incolo sa mi revin la normal! :)) :-*
Sa va fie de bine!

Ella

Quote from: Mada on October 18, 2009, 09:07:59 PM
Mai ales ca aproape am plins cand am auzit ca jalba vorbea cu Ella la telefon....parca era si ea langa noi!

Bine ca nu v-a spus Gabi, ce nod aveam eu in gat si cat de repede am inchis telefonul sa nu-i stric seara. M-am bucurat f. mult sa va aud, m-am simtit, pt. cateva clipe, foarte aproape de voi. :-* :-* :-*

Acum fac ce fac si ma intorc la pozele voastre...faina escapada.

gabriela jalba

A fost super!!! imi pare rau ca am pierdut "dansul flanelei"...si cine stie cite inca faze. ,dar sint si multumita ca le-am prins pe alea cu ris,pina la durerea muschilor intercostali,a stomacului si a falcilor. Ati fost grazavi!!!!
Pe Vio trebuie sa-l declaram FOTO 1 (Vio,imaginile de la tine,descarcate in calc. meu au rezolutie f f mica !!!!aproape nu le pot vedea).
   Imi cer scuze Getav,Vio,Doina,Liana,..nu mi-a ajuns timpul sa stau cu fiecare din voi mai mult :'(
Multumiri telefonardelor ( Ha!!! ce cuvint am inventat !!! ) Sper alta data sa va alaturati noua.
http://home-and-garden.webshots.com/album/575153449JrtQHB  -  pina la pag.4(am descarcat in albumul meu si poze de la voi,si voi mai descarca pe masura ce veti mai posta,pt ca vreu sa trimit link-ul la "preteni"
   Va puup !!! Maraton usor pina la urmatoare intilnire !!!! Sanatateeeeeeeee!!! Lala - vine Anul Nou !!!!!
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

liana

Nici nu se pune problema de scuze....ati fost nemaipomenita, ati organizat totul ca la carte si am avut noroc si de vreme buna. Eu personal m-am simtit foarte bine, ca si cum ne cunosteam de multa , multa vreme. Si sotul meu a fost incantat, iar aseara a stat o jumate de ora in fata calculatorului sa vada pozele puse de Vio. Ma bucur mult ca v-am cunoscut pe toti, sunteti niste oameni deosebiti si imi doresc din tot sufletul sa va vad din nou.

penelopa

Aşaaa! Deci, dragii moşului, să "dăm puţin şi din casă"! ;)
Înainte de toate, vreau să vă anunţ că vedeta foto-montajului meu esteeeeeee .......... MYKY !  Realizare maximă!

La dus, am plecat în "caravană": noi şi Myky! Tot depăşindu-ne reciproc şi cu câteva opriri la peco pentru combustibil şi alte "necesităţi", am ajuns la Tg. Neamţ  căutând satul ăla ... Cristeşti, de care pomenea Gabi în  relatarea ei despre traseu ( a uitat să spună că respectivul sat este pe ruta Roman-Tg. Neamţ  >:(). Noi am mers prin Pitra Neamţ, că aşa şi-a nota traseul moi muj.  :(  După ce ne-am învârtit puţin prin Tg. Neamţ, cu chiu cu vai, am ajuns la castel.  O pensiune care, pe mine, m-a vrăjit! Şi patronul ei!  ;)  A petrecut cu noi, cot la cot,  iar soţia lui a gătit pentru noi. Ne-a delectat şi cu un banc bun.  ;)  Castelul Dobru este o pensiune  super-modernă în mijlocul naturii! Este foarte bine construită, are toate dotările şi tot confortul. Mi-ar plăcea să petrec aici un sejur întreg.
Noi am ajuns la pensiune odată cu celălalt "minimicrobuz": Nicol + Virgil şi GetaV + Costel. Văzându-i alături pe Virgil (soţul lui Nicol) şi Costel (soţul lui GetaV), aproape că nu puteam să-i deosebesc. Seamănă bărbaţii ăştia 2 ca 2 gemeni ....... şi n-au nicio legătură de sânge.
Până s-au întors  "măicuţele" de la mănăstiri, noi am servit  renumita ciorbă rădăuţeană (Ozi, să-mi dai reţeta s-o includ  şi eu în meniul familiei).
Am cunoscut-o, în sfârşit, pe Liana: cea mai de treabă profesoară din Moldova cu cel mai dulce grai moldovinesc! Şi are un viiiiiiiin!  :-*  Ce mai, am cântat şi la muzicuţă!  ;D :D
Şi pe Viky am văzut-o pentru prima oara: o "coană preoteasă" care acum este o profesoară serioasă, cu 5 copii reuşiţi şi cu o mare pasiune pentru plante. Am realizat că, numai  vorbind "face to face" cu cineva, îl cunoşti cu adevărat. Acum o înţeleg foarte bine pe Viky şi mă declar prietena ei pentru totdeauna.
Moşu Tuti e aşa cum mi l-am închipuit: plin de cunpştinţe din toate domeniile,  sfătos şi ........... "pretenţios"! (Sper să nu-l fi dezamăgit!  ;))
Pe "restul" îi ştiam!

Pentru Claudiu: singura plantă neidentificată  o postez acum: Popular, îi zice  "Floare de Buc-ale". Caută-i tu denumirea ştiinţifică.  ;D
http://penelopa.sunphoto.ro/Intalnire_la__Castelul_Dobru/ISACYKSLAFJIATASRAK

Şi acum, toată aventura:
http://penelopa.sunphoto.ro/Intalnire_la__Castelul_Dobru/pagina4

Şi, naşa, la întoarcere, am luat, totuşi, amendă în Traian........ pentru depăşire viteză: 68 Km/oră. Aş putea să zic "ceva" de miliţienii voştri, da' nu acum.  :(

myky

fomee, cand ai facut atatea poze?
da, vinul lilianei a fost mai bun decat cel de la pensiune. :D
si berbecul a fost excelent!
si denumirea stiintifica la planta lui pene se numeste: 'penelopus saritus dupa fixus" :D ;D

mamaruta

Am ajuns si eu ...la serviciu (din tren, sotul m-a catapultat direct la lucru!).
Poze...mai tarziu; si eu vreau sa ii multumesc Lianei, care a fost, impreuna cu jalba, o gazda perfecta! A fost cu noi peste tot, ne-a adus cel mai bun vin din Moldova (de la cea mai faina profa din Moldova, pe bune!). Liana, nu mai ai voie sa lipsesti de acum, sa stii!
A adus lala niste struguri....nu va spun ce buni au fost; iar mustul lui dom' Balica (Nicu) a fost traznet (sa nu mai amintesc si eu ca, la degustarea berbecului, am baut vinul lui liana ca pe apa, asa bun era...nu sariti, ca nu mi s-a urcat la cap!).
Da...a fost super...acum ne gandim la urmatoarea intalnire (parca e prea mult pana la lalele, ce ziceti? inca 6 luni fara intalniri??????).

penelopa

Deci, au fost şi struguri?!!!  :o
La următoarea întâlnire ..... vă taxez!  :'(

cara

 :o :o :o

bre, faina intalnirea, faine pozele, vad ca toti laudati evenimentul da' nimeni nu se intreaba unde-s pletele lui Romel!?

sa va fie de bine petrecerea, si intalnirea! hip-hip-ura!


(Gabi, astept explicatii! aici sau in PM! :D )

Nicol Caloian

Da Pene , au fost si struguri. Eu am apucat ca m-am ifipt in cos imediat ce-am sosit si recunosc, ultimile boabe tot eu le-am savurat, na!  :P

"Cotoharlelor", ati uitat sa spuneti ca Liana arata ca o copila de liceu, asa ca e normal sa fie o profa supeeer.

penelopa

Quote from: cara on October 19, 2009, 01:19:11 PM
:o :o :o

bre, faina intalnirea, faine pozele, vad ca toti laudati evenimentul da' nimeni nu se intreaba unde-s pletele lui Romel!?

sa va fie de bine petrecerea, si intalnirea! hip-hip-ura!


(Gabi, astept explicatii! aici sau in PM! :D )

Ia bagă ocheţii mai bine în pozele mele!  ;)
L-am pozat pe Romel ... fără codiţă.
Da' arată super aşa şi l-am făcut invidios pe coada mea.  ;D

Moi muj îi zicea "Brett Kit"   ;D

cara

Quote from: penelopa on October 19, 2009, 01:44:23 PM

Ia bagă ocheţii mai bine în pozele mele!  ;)
L-am pozat pe Romel ... fără codiţă.
Da' arată super aşa şi l-am făcut invidios pe coada mea.  ;D

Moi muj îi zicea "Brett Kit"   ;D

soro, eu l-am vaz't pe Romel, da' nu i-am mai vazut pletele si astept explicatii!

asta zisei!  ;D

penelopa

Atunci, lasă că ţi-o dau io: I-am zis lu' Gabi că, aşa fără codiţă, s-ar putea să-l piardă pe Romel  ;)
Ştii ce-a zis Gabi??!!  ...... "unde ar trebui să-l mai tund ca să scap de el"  ;D  I-am zis: Nicăieri, mie mi-ajunge atât.  ;D  :D

ozimandias

 :D
Dimineata eram pe fuga si nu am putut sa ma esprim cum doream.
Deci revin:
Acolo s-a intamplat ceva. Ceva care nu stiu unde sa-l incadrez (poate la minuni). A aparut Myky in poze. Deci ori v-ati simtit extraordinar de bine... ori Myky ... dar nu, Myky era OK joi cand am vazut-o  ;D Deci nu ramane decat ca v-ati simtit minunat de a uitat Myky sa se ascunda.
In al doilea rand vroiam si eu sa remarc schimbarea lui Romel. Sa-i fie de bine! Am sa-i arat pozele lui Stefan, poate-i mai dispar din complexe  ;D (Stefan are chelie  :D).

Iar in randul principal, eu sper sa nu organizam urmatoarea intalnire tocmai la lalele. Va rog ganditi-va la sufletul meu... cum a stat pe ghimpi de vineri dimineata pana duminica seara...
:D

myky

deci, n-ati inteles, meritul nu este al lui pene, vio sau cine m-a mai pozat, este de la vinul lianei :D :D :D :D
acum, intre noi fie vorba, si serios vorbind, nu e de fite, da parol ca nu-mi place sa ma pozez, faza e ca erau atatea aparate, ca asta insemna sa ma duc in camera, iar eu nu am facut 400Km dus si 400 intors, ca sa fac mofturi si fite, asta e, daca visati urat la noapte, de la mine vi se trage :D

penelopa

Hai, lasă fiţele, recunoaşte că mie mi-a "plăcut" cel mai mul vinul Lianei (şi ţuica lui Viky  ;D) şi v-am văzut pe toţi în roz!! :D

myky

Quote from: penelopa on October 19, 2009, 04:32:59 PM
Hai, lasă fiţele, recunoaşte că mie mi-a "plăcut" cel mai mul vinul Lianei (şi ţuica lui Viky  ;D) şi v-am văzut pe toţi în roz!! :D
deci recunosc :D :D :D
io la tuica nu m-am dat :D

lovetulip

jaga..jaga
http://www.trilulilu.ro/viovaslui/bb826ab4cb2de4

a inebunit mushuroiul ?
http://www.trilulilu.ro/viovaslui/0301ae1a7b9f41

mai intoarce Doamne roata...
http://www.trilulilu.ro/viovaslui/5fdc780c9d4986

Venind cu Lala la castel,am auzit un cioban strigand la altul: bai Ioane nu ai vazut ciobanescul meu mioritic?De trei zile a disparut si nu dau de el.  Pe noi ne-a pus pe ganduri...
http://www.trilulilu.ro/viovaslui/8e106491c878cb