Intalniri forumisti

Started by Aricica, March 02, 2007, 10:29:46 AM

Previous topic - Next topic

mihail

...nu esti pe faza,pe aproch....nu e vorba de mincare ,ci de ceva pt. suflet...cunoastere...

gabriela jalba

aveti grija de va luati si haine groase la voi ,ca se face frig,si cum noi stam mai tirziu pe afara,sa nu ne ia frigul. Care aveti scaunele de voiaj,luati-le cu voi(scoatem mai putine afara din sufrageria gazdei ).
    Eu voi pleca spre casa, duminica ,la scurt timp dupa ora 12.
Pe cei curaţi la suflet şi luminaţi la minte
Neîncetat să-i cauţi. Şi fugi de tonţi şi răi.
Dacă-ţi va da otravă un înţelept, s-o bei -
Şi-aruncă antidotul, un prost de ţi-l întinde.
http://s1142.photobucket.com/user/gabryela3/library/?sort=3&page=

mihail

La Iasi a inceput sa bata vintul tare vreo 4-5m/s este innourat,iar temperatura a scazut cu 2-3 grade.Astia spuneau ca vineri ploua pe aici iar duminica o sa fie bine.Eu ma gindeam ca duminica sa fac ceva plaja.Sin un fan al nudismului. :P

gabi_gabriella

Quote from: ozimandias on April 09, 2009, 08:44:21 PM

In alta ordine de idei, puiuti de dendrobium vrea cineva? Nu mai stiu ce culori am (ori alb ori visiniu, am pus din amandoi si nu mai stiu care cum e). Si altceva de la mine vrea cineva?

Ozi, un pui de dendrobium as vrea au, daca mai ai , te rog !

ozimandias

Sigur.
Dar sunt mici.... mici....
Ii aduc. Vedem noi cum ii impartim.


cara

tocmai am terminat si eu de pregatit lazile cu plante pentru voi  ;D
sper sa aiba loc Mada pentru ele, ca+s trei ladite marisoare... ::)

mamaruta

Are loc Mada...are...
Am si eu o ladita marisoara si inca o cutie cu orhi....plus ca ma opresc la Hornbach, de unde o sa ma culeaga cara (sper sa ma lase sotul sa intru pe acolo...m-am gandit ca la Baumax e teroare, as iesi de acolo pe targa....asa ca il ocolesc). Oricum, poate saptamana viitoare merg la Arad cu o prietena... ;D ;D ;D ;D

mihail

Mada m-am dus cu sotia din gradina, la Baumax sa cumparam fix doua Magnolii,poate trei si niste trandafiri.Sa-ti spun cum am iesit amindoi de acolo.,cum arata interiorul masinii ?
Am tocat peste 15 milioane pe plante.Doua saptamini tot am plantat.Si asta nu s-a intimplat nici prima nici ultima oara.La Vaslui sint relaxat,nu au nici Bricostore nici Baumax,am scapat amindoi,parca sintem drogati sau cu pata pusa.

mihail

Hai sa va spun o poveste strict personala.Imi cer scuze apriori daca nu-i este locul aici,sau pt. ca incalc putin unele promisiuni (scuze Felix and Co),dar trebuie pt. ca relatarea sa aiba sens:

Asadar la sfirsitul lunii februarie m-au "ventilat" cei de dincolo.Capul rautatilor era o vacutza ziarista(nu mov) si o batrinica oleaca dusa ce era parcata pe-un ou.
Nu ma stiam vinovat cu nimica,dar mi-am zis ca poate oi fi eu timpit din moment ce atita populatie se uita crucis la mine.Datorita bunavointei Mirelei ,am ajuns aici,nu stiam de aceasta locatie,iar domnul Gugal nu-mi indica aceasta directie.
La inceput am fost exagerat de precaut,datorita suturilor in "dos" incasate dincolo.aveam sufletul mutilat.Am ramas surprins de faptul cum se scrie aici,de cum se glumeste.Mai mult de faptul ca nu te interpreteaza nimeni,ca nu trebuie sa exoplici ce-ai vrut sa spui.
Asadar am descoperit un mediu plin de inteligenta,matur dar nu lipsit de simtul umorului,ironie fina sau sarcasm.Repet am fost tare mirat.
M-a surprins faptul,ca desi eram nou aterizat,atunci cind Fleur mi-a zis citeva chestii de bine,citiva membri mi-au sarit sa-mi ia apararea.Nu ma asteptam.,eram obisnuit ca atunci cind incepe o dopamna sa dea,apoi vin toate sa te snopeasca,indiferent daca ai sau nu dreptate.
A fost o lectie pt. mine,dar si o mare descoperire,faptul ca mai sint si oameni onesti.
Restul,de acum este istorie.
Revenind,in ziua cind m-au "aerisit" cele doua dezdemone,trebuia sa ma intilnesc cu membrii din Iasi.Va marturisesc ca nu am simtit nici o chemare pt. acea intilnire,si anuntasem ca nu voi veni.Clar,cu mult timp inainte.
In schimb,din clipa cind am auzit de Vaslui,am spus automat ca vin.Fara nici un fel de ambiguitati.
Asta inseamna ca pe/in musuroi ma simt tare bine,ca sint foarte fericit ca am avut onoarea sa va cunosc.De abia astept sa ne intilnim.
Va multumesc pt. caldura,pt. sinceritate,deschidere...pt. tot-tot! :)
Imi cer scuze pt. lungimea si plictisul textului.

ozimandias

Draga Mihail, sincer, eu apreciez enorm faptul ca tu in ziua de PASTE vii sa te intalnesti cu noi. Eu nu cred ca as fi avut puterea ca in ziua mea de PASTE sa plec de acasa la o intalnire. Insa m-as fi dus cu mare placere la o intalnire in familie  ;)
Asa ca uelcom diar, ca sa ma esprim in franceza!

Mama..... si ce emotii am ca va vad!!!!
Am voie sa topai acolo? Ca io topai de aici!!!

ani

Ana, nu mai topai, pastreaza-ti energia pentru Vaslui. Deabia astept sa te revad.
"Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira" David Hume

ozimandias

Vai, Ani... si eu. Mi-era asa de dor de tine....

Eu am o maaare datorie la tine. Nu vrei frunza de streptos? Alissa, Midnight Flame, Bristol's Very Best ...? cam din astia pot rupe o frunza.


Nicol Caloian

Ozi, programeaza topaitul pentru cat stam la pensiune ca in gradina la Vio,....  Te pune la sapat daca-i btatoresti pamantul!  :D  :D  :P  :P

lovetulip

La aceasta ora este soare la Vaslui.Sunt nori dar nu de ploaie.Rog pe cineva din voi care ajunge mai devreme sa treaca pe la noi.Am putin bagaj pentru duminica de luat la ferma.Ma sunati aproape de a ajunge in Vaslui.Daca cineva nu reuseste sa ajunga la pensiune,nu ezitati sa ma sunati.Cei care ajung va rog sa ma sunati.Va doresc drum bun.Ne vedem maine.Sunt putin intepat de albine dar ne recunoastem noi. :D :D :D

                                                                                                                        Vio

doina

Distractie placuta maine  :-*
O sa ma gandesc la voi ...........
Sa aveti parte de vreme buna !

ozimandias

Vio si cum stim care ajunge primul ca sa trecem pe la tine?
Cea mai potrivita de trecut, daca e vorba de bagaj as fi eu (ca am masina mare si goala). Eu am zis ca plec pe la 11 din Bucuresti... Daca ma intrebi pe mine as pleca de acum, dar nu stiu ce treaba mai are Stefan dimineata...

Eu sun. Daca esti bine, daca nu... asta e.

Nicol, atat astept: sa ma mai cheme odata Vio, chiar si la sapat!  :D

penelopa

Vai, Mihail,  m-ai umplut de emoţii cu spovedania ta !  :D  Aproape că mi-au dat lacrimile .......... de crocodil  ;D
Mă faci să-mi pară rău că nu mă încadrez la categoria '"25" sau, hai ... "28"  :D  ........... dar pot încerca   ;D ... fac în noaptea asta vreo 100 de flotări  şi poate ajung şi la balcoane mărimea "38"  :D :D

Restul......  mă ştiţi, ca pe un cal breaz  :P ..... mai puţin,  Gabi-Gabriela, Larisa şi Ani, brăileacă de-a mea,  pe care o  ştiu cu mult timp înainte de se  lansa ... "dincolo".  :)

ozimandias

Quote from: penelopa on April 10, 2009, 07:20:45 PM
poate ajung şi la balcoane mărimea "38"  :D :D
Bai Pene, balcoanele e 3B (b de la balcon) nu 38  :o
:D
Doamne... iar ma complexati  :D

penelopa

Quote from: ozimandias on April 10, 2009, 07:25:51 PM
Quote from: penelopa on April 10, 2009, 07:20:45 PM
poate ajung şi la balcoane mărimea "38"  :D :D
Bai Pene, balcoanele e 3B (b de la balcon) nu 38  :o
:D
Doamne... iar ma complexati  :D


:D :D ... ca să vezi ce tare-s la balcoane  :D

mihail

daca faci asa confuzii,nu stii de marime,de formatul cupei...e clar n-ai de acelea...balcoane...Ca-n bancul ala.pt. cosuri va dam alifie... :D

cara

m-a sunat Mada, e la Onesti.

(ar fi trebuit insotiti de o masina a politiei, cu girofarul si sirena, ca au masina burdusita de plante.  ;D )

Ella

Drum bun, soare si vreme buna, petrecere frumoasa!
Sa faceti poze, multe :-*

mihail

Pai Mada unde se opreste ?
Ce pacat ca nu pot veni simbata la VASLUI.....

cara

vor dormi in noaptea asta la Onesti. maine continua drumul la vaslui.

mihail

E cam nashpa cu hotelul acolo,este unul si mare la o intersectie.....pacat ,ca nu a oprit in munti,inainte de Onesti.La Oituz avea o pensiune faina.